3 után már meguntam. Ugyan az a rizsa újra és újra.... fárasztó, már nem akar témát kitárgyalni, csak a vérengzéssel eladni mindent.
2015. dec. 10. 20:19
2/12 anonim válasza:
A sorozat egyik nagy erőssége az volt, hogy senki nincs biztonságban, bárki otthagyhatja a fogát. Glenn esetével kapcsolatban éreztem azt, hogy letértek erről az útról, és a jól bevált hollywoodi fogásokkal kezdenek élni:: úgy tűnik, meghalt, de aztán persze mégsem. Láttunk már ilyet. És persze a készítők egyre inkább kezdik ismételni magukat. Számomra az utolsó megrázó, és ezért pozitív pillanat az volt, mikor
SPOILER!!!
megették a néger srác amputált lábát.
2015. dec. 11. 12:02
3/12 A kérdező kommentje:
Meg nyugodtam, hogy nem csak szerintem unalmas :D. Nekem az 5- ik évad feléig tetszett, de azóta dög unalom, ha így folytatódik lassan vége is lesz szerintem, bár az agyhalott amerikaiak, még lehet így is vevők rá.
2015. dec. 12. 11:24
4/12 anonim válasza:
Igazából a 2ik évad óta folyamatosan gyengül. Aztán volt egy ikonikus gonosz, de a Grovenor óta minden ellenség egy vicc. Nulla logika csak a vérengzés ész nélkül. Senki sem a túlélésért vagy valamiért öl már...
2015. dec. 12. 12:07
5/12 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg a második volt a legjobb évad.
2015. dec. 12. 12:10
6/12 anonim válasza:
Szerintem még mindig fantasztikus a sorozat és kicsit sem unalmas. Glenn túlélése szerintem is rossz húzás volt de attól még jó.Aki meg a tipikus vérengzésre vágyik mert nem érti a dráma fogalmát plusz kell neki egy ellenség az most örülhet mert jön Negan aki egy fantasztikus gonosz és a képregény legjobb részei jönnek vele.
2015. dec. 12. 20:08
7/12 anonim válasza:
Ez lenne a dráma? Ugyan kérem... pár sorozat poszt apokaliptikus világ meg zombik nélkül jobb drámát mutat be. D:
2015. dec. 12. 20:11
8/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy olyan sorozat amit nem igazán lehet másokhoz hasonlítani, a maga kategóriájában visz mindent.
A színvonala valóban sokat csökkent, de azért lássuk be hogy nehéz 6 évadon keresztül fenntartani azt. Főleg, hogy most már sok a kedvelt karakter és az írók nem mernek kockáztatni egy-egy főbb karakter eltávolításával.
Aki pedig ebben csak a vérengzést látja, az nem értette meg a sorozat belső értékét, s azt amit mondani akar nekünk.
2015. dec. 12. 21:15
9/12 anonim válasza:
Az évad eleje unalmas volt, de most a közép-évadzárás szerintem jól sikerült és újra visszatért az élet a történetbe.
Glennel kapcsolatban meg valahol egyet értek, de ugyanakkor nehéz is a készítőknek, mert a nézők többsége azon a néhány szereplőn kívül, akiket már a kezdetektől ismerünk nem nagyon foglalkozik.
Szerintem kb 6 szereőlő van Rick-el együtt aki úgy igazán fontos és akit mindenki sajnálna. Ebből kilőni az egyik legnagyobbat nagyon rosszat is tehetne a sorozatnak...nameg lehet, hogy ezt későbbre tartogatják.
2015. dec. 13. 16:29
10/12 anonim válasza:
Igen dráma.Azt mutatja be hogy hat ez az apokalipszis az emberekkel,bemutatja az emberek közti kapcsolatot is.De te biztos jobban tudod aki alig néztél belőle valamit aztán meg annyira unatkozol hogy olyannal foglalkozol amit nem szeretsz.De mindegy hagyjuk te dolgod nem foglalkozok vele többet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!