Szerintetek mi lesz a legeslegvége a The Walking Dead-nek? 😊
Figyelt kérdés
2015. nov. 27. 11:23
2/13 anonim válasza:
Most már abba hagytam a sorozatot,azt hiszem csak az első két évadot néztem végig,de szerintem az lesz a vége,hogy megtalálják az ellenszert,vagy nem XDXDXD :)):))
3/13 anonim válasza:
nem tudom, de szerintem hülye befejezése lesz, mert a nagy sorozatoknak mindig csalódás a befejezése, szerintem vagy megszűnik magától a "vírus" egyik napról a másikra, vagy találnak valami pofonegyszerű ellenszert, ami végig az orruk előtt volt.
4/13 anonim válasza:
Nem lesz igazi befejezése. Találnak egy biztonságos helyet, ahonnan szép lassan terjeszkedni tudnak és pozitívan elindulni a jövőbe. Tudom, volt már pár ilyen, de most majd tényleg sikerül. :)
5/13 anonim válasza:
Szerintem is az lesz, amit #4 ír. Találnak majd egy védett zónát, ahol teljes biztonságban lehetnek, és feltalálják a vírus ellenszerét, beoltják magukat, és utána már nem változhatnak zombivá, ha meghalnak. Szerintem Rick, Carol és Daryl élik túl biztosan.
6/13 A kérdező kommentje:
De ha találnak is valami ellenszert, hogy adnák be mindenkinek?? például rengeteg zombi van bezárva házakba,pincébe stb. Nem tudják átkutatni a világ összes házát stb. Szóval szerintem nem fognak találni ellenszert, mert akkor túl sok kérdés maradna...a 4-es válasza nekem is érthetőbb lenne. 😊
2015. nov. 27. 18:43
7/13 anonim válasza:
Igen,azt mondtam hogy vagy találnak ellenszert vagy nem. :D
8/13 anonim válasza:
Biztos nem lesz ellenszer.Azt se hiszem hogy mindenki meghalna de Rick,Carol és Daryl hármasa közül is biztos meghalnak majd.De a találnak egy védett helyett nagy esélyes szerintem is.
9/13 anonim válasza:
Szerintem is az lesz, amit 4. írt. Azzal a beszúrással, hogy a végén lesz egy kis csavar, amivel elbizonytalanítanak a happy end-ben. Pl. Mutatnak egy szereplőt ahogy mutálódik benne a vírus, és még szörnyűbb valamivé fog válni, stb. A lényeg a negatív sejtelem.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!