Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Én nem értem a The walking...

Én nem értem a The walking dead-ben (2. évadnál tartok), hogy kik válnak zombivá? Ne áruljátok el, ha később kiderül a procedura, de az eddigi nekem ellentmondásos.

Figyelt kérdés

Ha valakit megharapnak akkor egy idő után azzá válik élőből, vagy harapás után meghalva feltámad, és utána lesz zombi? Mert mintha mindkettőre lett volna példa eddig, legalábbis utalás rá.

Ugyanakkor nyilvánvalóan az elején harapás nélkül is egyesek zombivá váltak, de az a része most mindegy, ez lésőb vagy kiderül, vagy nem.

2015. dec. 8. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:

kétféle szitu van:

ha megharapják, belázasodik, egyre rosszabbul lesz, majd átváltozik

ha nem harapják meg, csak mondjuk hasba lövik, akkor zombiként támad fel

mindkettőnek az agyát kell elpusztítani

2015. dec. 8. 18:01
 2/6 A kérdező kommentje:

"ha nem harapják meg, csak mondjuk hasba lövik, akkor zombiként támad fel"

mindenki? vagy aki vírusos? a vírus hogyan terjed, ha nem harapással? nekem ez a mondatod ellentmondásos

2015. dec. 8. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:

igen, a vírus mindenkiben ott van, nem kapják el harapás útján, de ha megharapják őket, akkor azonnal belehalnak, ha nem harapják meg őket, akkor pedig csak a haláluk után - bárhogy történjen - változnak át, de átváltoznak

mindenkiben ott a vírus

2015. dec. 8. 19:46
 4/6 A kérdező kommentje:

és ezt az első részben az ápoló még nem tudta?

és azt sem értem, hogyha valakit megharapnak, akkor azt általában már meg is eszik, hacsak nem szuperhős, szóval nem értem a nagy tömeg zombit, a harapás általi zombivá válás az nagyon kis ezrelék lehet, nem?

2015. dec. 8. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
és a zombik nem halnak éhen sose?
2015. dec. 11. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Rick meghal a 6.évadban ;)
2016. jan. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!