Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tulajdonképpen Sidiouson...

Solyomzuzo kérdése:

Tulajdonképpen Sidiouson kívül tisztában van-e bárki is azzal, hogy Vader valójában Anakin?

Figyelt kérdés

...Hiszen Obi-Wan az aprítást követően lelépett a színről

Ennek ellenére nekem úgy tűnik, ő mégis tisztában van a dolgokkal. De honnan tudja, ki mondta meg neki, és miért?

2015. nov. 25. 22:42
 1/5 anonim ***** válasza:
97%
Obi-Wan tudja, hogy Anakin Sidious tanítványa lett, nem sokkal később pedig megtudja, hogy a ropogósra sült Anakin "helyett" egy tetőtől talpig fekete páncélba öltözött figura hirtelen felbukkan, mint az új tanítvány. Szerintem le tudta vonni a következtetést. A wiki szerint nem sokkal később, híresztelésekből tudta meg, hogy Vader még él: [link]
2015. nov. 25. 22:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm!
2015. nov. 25. 23:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Yoda tudta, Owen és Beru is, sőt, szerintem Organa szenátorék is.
2015. nov. 27. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamint Jabba. Ő is tudta.
2016. jan. 29. 13:10
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem Boba Fett is tudhatta, illetve Vader is tudta azt, hogy Boba igazából Jango Fett klónja és fia egyben (látták egymást a II.-ben is)
2016. ápr. 17. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!