Darth Veder leveszi a maszkot néhányszor a kis szobájában?
Azért kell, mert így találta ki a rendező az írója aki az egészet kitalálta, hogy elég szörnyűségesnek láthassuk és elég titokzatos is legyen.
Az nem egy létező lény, így neki nem kell enni sem és karbantartani meg akkor tartják karban, amikor a színész leveszi magáról és elmegy haza a csalájával tölti az idejét. Akkor ott van a maszk a kellék tárban és nem kell senkinek sem.
Ez nem valóság, csak egy kitalált felnőttes meseféle.
Vader már teljesen maga mögött hagyta korábbi életét, nem akart emlékezni rá, más személynek tekintette magát.
A kis kamráját a filmeken kívül meditációs teremként írták le, ahol kis időre kiszabadulhatott a szűk, kellemetlen páncéljából.
Én is tisztában vagyok vele, hogy ez film, és nem hiszem hogy ez lenne a valóság. De ahogy látom, kedves 3-as, 5-ös, 7-es, nektek fogalmatok sincs a Star Warsról. Amivel nincs is semmi baj, de akkor ne gyertek ide okoskodni egy, a filmmel kapcsolatos kérdéssel kapcsolatban. Én SW-fan vagyok, elég részletesen ismerem az univerzumot.
Az 5. részben van egy jelenet, ahol látjuk hogy a kamrájában van, és nincs rajta maszk. Ezzel kapcsolatban merülhetett fel a kérdező kérdése. A válasz pedig, hogy a kamrájában megszabadulhatott a páncélja fogságából, hogy elvégezhesse az egyéb dolgait (evés, ivás, folyóügyek stb...)
Csak, hogy értsem. Mivel ez egy film, nem lehet róla beszélni? Nem merülhet fel valakiben egy kérdés a látott opusszal kapcsolatban, mert nem a valóság? Ennek nyomán feltételezem, hogy egy irodalmi művet is felesleges elemezni, vagy beszélni róla, sőt, gondolataink se legyenek róluk.
Bár akkor fel merül a kérdés, hogy miért is néznénk meg, vagy olvasnánk el. Végül is egy filmes fórumon mindenféle kultúra nélkül is lehet kötekedni. Tovább srácok, élvezzétek csak a net védelmét, míg még jobban eltorzul az így is csökevényes személyiségetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!