Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért kell megmenteni Padme-t?

Miért kell megmenteni Padme-t?

Figyelt kérdés
A Star Wars (A Sith-ek bosszúja)-ban Anakin Skywolker átáll a sötét oldalra eleve azert mert megakarja menteni Padme-t. De miert kell megmenteni őt? Mi történne vele?

2015. nov. 22. 23:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy fel-e tűnt, de ott már Anakin eléggé labilis, paranoiás. Tehát semmitől sem kell megmenteni Padmét. Az egészet csak beképzeli. A vén trotty meg manipulálja az elmeroggyantatt így könnyen.
2015. nov. 23. 00:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem miert remlik az, hogy belehalhat a szulesbe?
2015. nov. 23. 00:07
 3/5 anonim ***** válasza:
59%
Nem azèrt akarja megmenteni mert volt egy olyan álma Anakinnak amiben azt látta hogy Padme bele fog halni a szülèsbe? Nekem ez rèmlik
2015. nov. 23. 00:10
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Anakin almaban a jovobe lat, ahol latja Padme-t meghalni. Ez rettentoen nyomasztja, es az anyja halala utan egyre inkabb sodrodik a sotet oldal fele, plane amikor megtudja hogy a sotet oldal segitsegevel esetleg felulkerekedhet a halalon is, feleleszthet halottakat az ero segitsegevel. Ami persze nem igaz. Ezert all at a sotet oldalra vegul, amivel aztan Padme halalat okozza.
2015. nov. 23. 00:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Az elöttem lévő mondja jól igaza van.
2015. nov. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!