Lenne néhány kérdésem, Star Wars (mese), illetve a Star Wars Lázadók, c. sorozattal?!
1. A Clone Warsból néhány részt nem láttam.. Hova tûnt akkor mst Padmé.?? Mi lett vle és Anakinnel??
2. A lázadók c. sorozatban szerintek lesz valami Ashoka, és Darth Vader között??
3. Ki szerint fog meghalni Ashoka a Lázadók 2. évad végén?? Remelem hgy nem olné meg a saját mestere!!
4. Bocsi a helyesírási hibákért, de német vagyok tehá.. ennyi :)
19/L
Anakin kis híján dühében majdnem megölte szeremét.
Ezután összecsapott volt mesterével ObiWan-al.
1.Padmét dühében megölte Anakin a Star Wars új trilógia 3.részében a Sithek bosszújában.
2. Remélem lesz. Zseniális dolgokat lehetne kihozni belőle, de attól félek a Disney nem fogja ezeket eljátzani :(
3. A fentebbi válaszban erre a lehetőségre is gondoltam. Viszont nem biztos, hogy a 2. évadban lehet később hal meg.
1. Padmé belehalt a bánatba. Anakinből Darth Vader lett.
2-3. Szerintem Ashoka meg fog halni, de nem közvetlenül Vader öli meg csak felrobban vagy valami ilyesmi. Harc viszont lesz köztük, de Ashoka onnan még elmenekül.
Lehet hogy félre éertek, szerelem lesz szerintetek közöttük..??
Köszönöm eddig válaszokat!! :)
Először is nézd meg a Star Wars-ot
1.:már fent említettem
2.:Szerintem nem, mert Ashoka nem tudja kia az a Dart Vader.Legalábbis azt mondta Kanannak.
3.:Nem tudom lehet megöli, lehet hogy nem, másért is meghalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!