Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ezt el tudná magyarázni...

Valaki ezt el tudná magyarázni (kuroko no basuke)?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csak én vettem észre de...hogy lehet az hogy pár másodperc van vissza a meccsből, és ennyi idő alatt még passzolgatnak meg beszélgetnek meg oda-vissza futkorásznak? Értem én hogy ne keressek benne logikát de már nagyon idegesít amikor kb 3mp van vissza és olyan mintha 5 perc lenne.A másik kérdésem meg hogy miért mondja mindig azt Aomine hogy nincs ellenfele amikor ott van a többi csodák generációja tagjai?Egyébként nem az animét akarom leszólni mert semmi bajom nincsen vele csak nem értek egy-két dolgot.Ha lehet normális válaszokat kérek.

2015. nov. 22. 15:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Egy emberként beszélsz minimum kettőnkhöz, de méginkább 3-4 ember véleményét olvastad itt. Egyébként azért fogalmazok én is ilyen hangneben, mert bő 400 animén túl már-már felháborít milyen klisés és élettelen a Kuroko. Természetesen azok, akik az utóbbi 5 évben csatlakoztak be ebbe a kultúrkörbe, azoknak biztosan kielégítő sőt szórakoztató. Hiszen ma a komoly mondanivaló az SnK és a Tokjó Gülü, a jó sportanime a KnB és Tekyuu, a jó shoujo az UtaPüré, a jó shounen meg a DxD....
2015. nov. 24. 15:45
 22/29 A kérdező kommentje:
Amiket felsoroltál animéket egyiket sem szeretem...sőt...végig se néztem. A Knb az valamiért megfogott valószínüleg mert szeretem a kosarat. Nem értem ezzel mi probléma.Azt viszont nem értem hogy most azért néztek meg egy animét hogy kritizáljátok? Ennek mi értelme? Ha nekem nem tetszik egy anime, már az első két rész után nem folytatom.
2015. nov. 25. 10:31
 23/29 anonim ***** válasza:

# 21

+1

Végre értelmiségi elvtársak is vannak erre. :P

2015. nov. 25. 11:13
 24/29 anonim ***** válasza:

A kötekedőknek súgnám meg:

Kagami Taiga-Meteor Jam: https://www.youtube.com/watch?v=C0GYmWHmWxA

Dwight Howard-al elfelejtettétek tudatni, hogy ez hülyeség.

Kuroko Tetsuya-Passes: https://www.youtube.com/watch?v=VG3O5ZxDfNA

Manu Ginobili-nek sem szólt senki.

Akashi Seijuro-Emperor eye, Ancle break: https://www.youtube.com/watch?v=3KgXcA9DLTg

Őket sem figyelmeztették, hogy ezt hülyeség.

.

.

A kérdezőnek pedig:

Aomine azért mondja ezt, mert a GoM sem ellenfél számára. Kise mikor lemásolja az necces, de nincs olyan szinten, mint az eredeti. Kuroko önmagában alapból kiesik. Murasakibara-t és Midorima-t a kellően jó reflexek és mozgékonyság miatt könnyedén leszereli, vagy kikerüli, akár ugrás után is. Akashi az egyetlen aki ellen nem tudni, hogy hogyan játszana.

A beszélgetés pedig teljesen valós. A pár másodperces részeknél sosem a labdás monologizál. Illetve sokszor csak a gondolatokat mondják be, amit ugye úgy kell értelmezni, mintha egy pillanat, maximum 1 másodperc telne el! Amikor pedig a kosár bement, nyugodtan dumálhatnak, hiszen úgyis tiszta játékidőt mérnek.

2015. nov. 25. 15:37
 25/29 anonim ***** válasza:

Na újabb hozzáértő aki védi a kedvencét. :D Három videó összefoglalva: egy sima Dunk, egy Ronaldinho pass Basketball edition, és egy sima testcsel. Valahogy élőben, mgé NBA-ben sem, - nem hogy japán kisiskolásoknál.. - láttam még olyat hogy láthatatlanul járkál a páláyn mint Kuroko, vagy olyan gyorsan Alley-opol hogy látszik a szelleme korvonala. Bullshit please.

Értem hogy szereted, meg élvezted, sőt azt is hogy valós kosármozdulatokról vannak lekopizva, de de könyörgöm ez egy shounen, Shounenként van eladva az egész, nincs benne realítás. Kb annyi köze van a valósághoz mint hogy ha a Narutot meg a UFCt kapcsolnánk össze, végül is mind a kettőben verekednek. Újkori shounenek ilyenek, ha nincsenek benne szuperképességek, meg egyéb orbitális fa**ságok, akkor nézhetetlennek vannak titulálva.

Komolyan hogyha valaki tényleg azt hiszi hogy köze van az igazi sporthoz egy animének, az vagy valami angyon elvakult fan, vagy egy gyerek. Szeretek én is (más) sportot, folyamatosan nézem, még is amit animében műveltek maximum szórakoztató volt (nekem) de hatalmas baromság.

2015. nov. 25. 16:05
 26/29 A kérdező kommentje:
Értelmiségi elvtársak? Szóval aki szereti a knb-t az csak is hülye lehet? :D hmm érdekes meglátás...Egyszerűen irritál amikor valakinek kritizálják a munkáját alaptalanul.Ha lenne rá lehetőséged, rettentően kíváncsi lennék hogy milyen animét tudnál csinálni ami ennyire sikeres mint a knb. Egyáltalán mit gondoltok értelmiségi animéknek? Nem esett még le hogy ezt nem felnőtt korosztálynak csinálták? Azért megnézni egy animét hogy kritizáljad...hát...irigylem hogy ennyi időtök van :D
2015. dec. 7. 17:02
 27/29 A kérdező kommentje:
Az egyetlen normális válaszolót pedig köszönöm. Egyébként én is láttam már azokat a videókat.
2015. dec. 7. 17:04
 28/29 anonim ***** válasza:

Akkor mondok neked "értelmiségi" sportanimét:

Slam Dunk - Ugyanúgy kosaras, mint a KnB, de egy másnapos csipától alig látós reggelen is visszakézből kenterbe verné.

Giant Killing - Minden überfaxa szuperképesség nélkül, valós idővel arányosan, focihoz mérten izgalmasan jó anime.

Cross Game - 2009-'10-es baseball anime, személy szerint úgy gondolom a műfaj csúcsa. Kő kemény realitásában is izgalmas. A meccsek teljesen valósághűek, a karakterek gyengék és esendőek, mindezek mellett még az utolsó fika mellékszereplőnek is részletesen kidolgozott személyisége és háttértörténete van.

2015. dec. 7. 17:35
 29/29 anonim ***** válasza:
(Szvsz a Touch jobb mint a Cross Game, ugyan az az író azt hiszem.)
2015. dec. 7. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!