Valaki ezt el tudná magyarázni (kuroko no basuke)?
# 21
+1
Végre értelmiségi elvtársak is vannak erre. :P
A kötekedőknek súgnám meg:
Kagami Taiga-Meteor Jam: https://www.youtube.com/watch?v=C0GYmWHmWxA
Dwight Howard-al elfelejtettétek tudatni, hogy ez hülyeség.
Kuroko Tetsuya-Passes: https://www.youtube.com/watch?v=VG3O5ZxDfNA
Manu Ginobili-nek sem szólt senki.
Akashi Seijuro-Emperor eye, Ancle break: https://www.youtube.com/watch?v=3KgXcA9DLTg
Őket sem figyelmeztették, hogy ezt hülyeség.
.
.
A kérdezőnek pedig:
Aomine azért mondja ezt, mert a GoM sem ellenfél számára. Kise mikor lemásolja az necces, de nincs olyan szinten, mint az eredeti. Kuroko önmagában alapból kiesik. Murasakibara-t és Midorima-t a kellően jó reflexek és mozgékonyság miatt könnyedén leszereli, vagy kikerüli, akár ugrás után is. Akashi az egyetlen aki ellen nem tudni, hogy hogyan játszana.
A beszélgetés pedig teljesen valós. A pár másodperces részeknél sosem a labdás monologizál. Illetve sokszor csak a gondolatokat mondják be, amit ugye úgy kell értelmezni, mintha egy pillanat, maximum 1 másodperc telne el! Amikor pedig a kosár bement, nyugodtan dumálhatnak, hiszen úgyis tiszta játékidőt mérnek.
Na újabb hozzáértő aki védi a kedvencét. :D Három videó összefoglalva: egy sima Dunk, egy Ronaldinho pass Basketball edition, és egy sima testcsel. Valahogy élőben, mgé NBA-ben sem, - nem hogy japán kisiskolásoknál.. - láttam még olyat hogy láthatatlanul járkál a páláyn mint Kuroko, vagy olyan gyorsan Alley-opol hogy látszik a szelleme korvonala. Bullshit please.
Értem hogy szereted, meg élvezted, sőt azt is hogy valós kosármozdulatokról vannak lekopizva, de de könyörgöm ez egy shounen, Shounenként van eladva az egész, nincs benne realítás. Kb annyi köze van a valósághoz mint hogy ha a Narutot meg a UFCt kapcsolnánk össze, végül is mind a kettőben verekednek. Újkori shounenek ilyenek, ha nincsenek benne szuperképességek, meg egyéb orbitális fa**ságok, akkor nézhetetlennek vannak titulálva.
Komolyan hogyha valaki tényleg azt hiszi hogy köze van az igazi sporthoz egy animének, az vagy valami angyon elvakult fan, vagy egy gyerek. Szeretek én is (más) sportot, folyamatosan nézem, még is amit animében műveltek maximum szórakoztató volt (nekem) de hatalmas baromság.
Akkor mondok neked "értelmiségi" sportanimét:
Slam Dunk - Ugyanúgy kosaras, mint a KnB, de egy másnapos csipától alig látós reggelen is visszakézből kenterbe verné.
Giant Killing - Minden überfaxa szuperképesség nélkül, valós idővel arányosan, focihoz mérten izgalmasan jó anime.
Cross Game - 2009-'10-es baseball anime, személy szerint úgy gondolom a műfaj csúcsa. Kő kemény realitásában is izgalmas. A meccsek teljesen valósághűek, a karakterek gyengék és esendőek, mindezek mellett még az utolsó fika mellékszereplőnek is részletesen kidolgozott személyisége és háttértörténete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!