Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ezt el tudná magyarázni...

Valaki ezt el tudná magyarázni (kuroko no basuke)?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csak én vettem észre de...hogy lehet az hogy pár másodperc van vissza a meccsből, és ennyi idő alatt még passzolgatnak meg beszélgetnek meg oda-vissza futkorásznak? Értem én hogy ne keressek benne logikát de már nagyon idegesít amikor kb 3mp van vissza és olyan mintha 5 perc lenne.A másik kérdésem meg hogy miért mondja mindig azt Aomine hogy nincs ellenfele amikor ott van a többi csodák generációja tagjai?Egyébként nem az animét akarom leszólni mert semmi bajom nincsen vele csak nem értek egy-két dolgot.Ha lehet normális válaszokat kérek.

2015. nov. 22. 15:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Az ilyen dolgok miatt van néző rá egyébként, mert shounenként van eladva egy alap sport anime. Inkább fókuszálnak Dragon Ballosan az XY fantomdobás képességre mint a szereplők személyiségére.
2015. nov. 23. 16:14
 12/29 anonim ***** válasza:

"Feszültségnövelés"? Talán...

Na mindegy, viszont én már az első pár részben annyira kiábrándultam a KnB-ből, hogy nem volt hosszúéletű a "jelenleg nézem" listámon.

Számomra annyira illúzióromboló volt, hogy egy slice of life sport animébe ilyen elcseszett képességeket raktak... lényegében minden meccsen a "doppingnak" köszönhetően nyertek. (Meg aztán ne említsem az unalmas történetvezetést). PoS, dammit.

De bezzeg milyen klassz animét hoztak ki a Haikyuu-ból! De furaa~, hogy mindenféle láthatatlanság meg sasszem meg miatököm képesség nélkül is megállja a helyét! Tiszta meglepő, mi? -.- :D

2015. nov. 23. 16:17
 13/29 A kérdező kommentje:
Az hogy kinek milyen anime tetszik az egy nagyon szubjektív dolog.Nekem pl nem tetszik a haikyuu. Még se szólom le. A másik meg hogy ha egy animében átváltozik szörnyeteggé az emberke, meg lángol az egész csávó és a fél világegyetem elpusztul azt nem szólják le...teljesen logikus szerintem is :D
2015. nov. 23. 17:38
 14/29 anonim ***** válasza:
Hidd el azt is leszólom, nem is kicsit.
2015. nov. 23. 17:42
 15/29 A kérdező kommentje:
Egyébként én hány emberrel veszekszek tegnap óta? Csak kíváncsiságból kérdezem mert már nagyon unom...Ott kezdjük hogy kb csak 3x írtam le hogy aki kötekedni akar az inkább ne írjon mivel egyáltalán nem erre vagyok kíváncsi.
2015. nov. 23. 17:43
 16/29 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok.

Ki kötekedik? Én legalábbis teljesen normális választ adtam. Nem tudom melyik bolygón élsz, de a szubjektív vélemény kultúrált megfogalmazása még mindig nem számít kötekedésnek.

2015. nov. 23. 19:10
 17/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom feltűnt-e de nem a véleményedre voltam kíváncsi:D Feltettem kemény kettő kérdést és egyikre se válaszoltál, csak elkezdted leszólni az animét. A másik hogy ne keverjed már a kötekedést meg a vélemény mondást mert ez inkább kötekedés volt...ennyi erővel ugyanazt jelenti a kettő -.-''
2015. nov. 23. 22:16
 18/29 A kérdező kommentje:
A másik meg hogy mire adtál te normális választ?:D Egy szóval sem kérdeztem hogy mik a hibák az animében, te meg elkezdted sorolni őket.
2015. nov. 23. 22:18
 19/29 anonim ***** válasza:

Már a drága jó ember első válaszában meg is volt az amit kérdeztél: "ne keress logikát". Nem lehet elmagyarázni miért beszélgetnek/passzolgatnak/vakarják a töküket még a fél epizódon át mikor csak pár másodperc van hátra a meccsből. Így csinálták meg, hogy a kissrácok el legyenek foglalva a nem túl magasröptű monológokkal, a tinilányok meg még 15 percig nyáladzhassanak a mezben feszítő srácokra.

A másik kérdésedre pedig: Ettől jani a karakter. Ha ezt se mondogatná - ergó nem lenne ilyen beképzelt -, mindenkinek feltűnne, hogy nincs szemékyisége. Ha jobban megfigyeled minden egyes szereplőnek egy azaz egy darab személyiségjegye van, amit mindig az néző arcába tolnak, hogy még véletlenül se tűnjön fel neki mennyire üresek a karakterek.

2015. nov. 24. 06:35
 20/29 A kérdező kommentje:
Olvassad már el amit kérdeztem...te látsz Köztük olyan kérdést hogy mi a logika benne? -.- Csak nem bírod ki hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó...Ennyi erővel bár melyik tiniknek készült animét lelehetne szólni mert "nincs személyiségük"...egyáltalán nem is értem hogy ezt hogyan kéne értelmezni...nekem tetszenek a karakterek személyiségei netán baj van ezzel? Vagy mi a probléma? Az egy szubjektív dolog hogy kinek mi tetszik.
2015. nov. 24. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!