Valaki ezt el tudná magyarázni (kuroko no basuke)?
"Feszültségnövelés"? Talán...
Na mindegy, viszont én már az első pár részben annyira kiábrándultam a KnB-ből, hogy nem volt hosszúéletű a "jelenleg nézem" listámon.
Számomra annyira illúzióromboló volt, hogy egy slice of life sport animébe ilyen elcseszett képességeket raktak... lényegében minden meccsen a "doppingnak" köszönhetően nyertek. (Meg aztán ne említsem az unalmas történetvezetést). PoS, dammit.
De bezzeg milyen klassz animét hoztak ki a Haikyuu-ból! De furaa~, hogy mindenféle láthatatlanság meg sasszem meg miatököm képesség nélkül is megállja a helyét! Tiszta meglepő, mi? -.- :D
#12-es vagyok.
Ki kötekedik? Én legalábbis teljesen normális választ adtam. Nem tudom melyik bolygón élsz, de a szubjektív vélemény kultúrált megfogalmazása még mindig nem számít kötekedésnek.
Már a drága jó ember első válaszában meg is volt az amit kérdeztél: "ne keress logikát". Nem lehet elmagyarázni miért beszélgetnek/passzolgatnak/vakarják a töküket még a fél epizódon át mikor csak pár másodperc van hátra a meccsből. Így csinálták meg, hogy a kissrácok el legyenek foglalva a nem túl magasröptű monológokkal, a tinilányok meg még 15 percig nyáladzhassanak a mezben feszítő srácokra.
A másik kérdésedre pedig: Ettől jani a karakter. Ha ezt se mondogatná - ergó nem lenne ilyen beképzelt -, mindenkinek feltűnne, hogy nincs szemékyisége. Ha jobban megfigyeled minden egyes szereplőnek egy azaz egy darab személyiségjegye van, amit mindig az néző arcába tolnak, hogy még véletlenül se tűnjön fel neki mennyire üresek a karakterek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!