Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ezt el tudná magyarázni...

Valaki ezt el tudná magyarázni (kuroko no basuke)?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csak én vettem észre de...hogy lehet az hogy pár másodperc van vissza a meccsből, és ennyi idő alatt még passzolgatnak meg beszélgetnek meg oda-vissza futkorásznak? Értem én hogy ne keressek benne logikát de már nagyon idegesít amikor kb 3mp van vissza és olyan mintha 5 perc lenne.A másik kérdésem meg hogy miért mondja mindig azt Aomine hogy nincs ellenfele amikor ott van a többi csodák generációja tagjai?Egyébként nem az animét akarom leszólni mert semmi bajom nincsen vele csak nem értek egy-két dolgot.Ha lehet normális válaszokat kérek.

2015. nov. 22. 15:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Pedig csúnyán le lehetne. Egész műfajban ne keress logikát, most komolyan jövőbelátó sasszemes csávó a saját meccsére amikor tudja hogy nyer mert akkora istenkirály, de nem teszi meg magát tippmixen...

Meg meteorzúzás meg fantom szarság semmi értelme...

2015. nov. 22. 16:06
 2/29 A kérdező kommentje:
mondtam hogy normális válaszokat...ennyi erővel szinte bármelyik animét le lehetne szólni.Értem én hogy nincs benne valami sok logika de még mindig nem értem hogy azok minek nézik meg az animét, ha nem tetszik nekik...Legalábbis én biztos nem pazarolnám az időmet olyan animék megnézésére ami nem tetszik...Nem kell leszólni valakinek ez tetszik valakinek az...Egyébként sem az volt a kérdésem hogy mi a hiba benne.
2015. nov. 22. 17:51
 3/29 A kérdező kommentje:
"sasszemes csávó a saját meccsére amikor tudja hogy nyer mert akkora istenkirály" milyen sasszemes csávó? a másik meg hogy nem értem ezt a mondatot...
2015. nov. 22. 17:54
 4/29 anonim ***** válasza:
A vörös hajú, felemás szemű gyerek a sasszemes csávó, bár asszem az ő képességét pont nem így hívják.
2015. nov. 22. 18:48
 5/29 anonim ***** válasza:
Az hogy a baromja látja a jövőt a szemével még sem teszi meg a saját meccsét tipmixen hogy nyer. :D Egy poén akart lenni. Mivel ugye milyen valószerű hogy belelát a jövőbe egy kosárlabdás animében, de lassan a japánoknak már a gyereknevelésben is lesz skillük. xd
2015. nov. 22. 18:48
 6/29 A kérdező kommentje:
én szeretem akashit azt nem tudtam hogy belelát a jövőbe pedig már végig néztem az animét de valami kegyetlenül elfelejtkeztem mindenről. Csak arra emlékszem hogy ránéz az emberkére és pofára esnek..de valamit magyaráztak arról is hogy miért van ez...nem is ez a lényeg.Azt leszámítva hogy van benne pár érthetetlen dolog a többi teljesen logikus...nagyon sok olyan mozdulat van a knb-ben amit valóságban is meg lehet csinálni (nem olyasmikre gondolok hogy rádob a palánkra de szerintem ez teljesen egyértelmű).Hanem pl. palánk mögül dobja be.
2015. nov. 23. 14:50
 7/29 A kérdező kommentje:
meg egyébként is...mi köze van a knb-nek a tippmixhez? (egyébként már felfogtam mit akartál írni csak persze miután már elküldtem a kommentet :'D
2015. nov. 23. 14:52
 8/29 anonim ***** válasza:
Igen valóság, olyan gyorsan alley-opolni hogy látszik a szellemed korvonala, meg olyan erősen dobni hogy lángol a labdád, olyan reflexekkel rendelkezni hogy előre látod a labda mozgását, de a legnevetségesebb az hogy Kuroko gyakorlatilag láthatatlan...
2015. nov. 23. 15:14
 9/29 A kérdező kommentje:
oda írtam hogy az ilyen hülyeségeket leszámítva...nyilván nem szokott lángolni a labda meg semmi ilyesmi gondoltam ez egyértelmű...habár látom most már hogy nem...ha nem tettek volna bele ilyeneket hogy pl szikrázik a szemük vagy elkezd lángolni a labda(egyébként szerintem ezt azért csinálták hogy lássák hogy milyen gyorsak)akkor nagyon is van valóságalapja..tehát sok mozdulatot meg lehet csinálni a valóságban is és most még egyszer ideírom :D ami képtelenség:tehát hogy lángol a labda meg szikrázik a szemük,szóval minden világítós cuccot félretéve,alapból meg lehet csinálni jó pár mozdulatot.
2015. nov. 23. 16:07
 10/29 A kérdező kommentje:
az meg hogy eltűnik...hát igen az engem is zavar nyilván van olyan hogy eltereli a figyelmét de...erre én se tudok mit mondani.
2015. nov. 23. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!