Szerintetek ki a legjobb a knb-ben? és miért?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm :)2015. okt. 31. 21:09
1/8 anonim válasza:
Hát...
Ha a Seirin csapatára szűkíted a kört, akkor szerintem Izuki, mert "nincs olyan nagy tehetsége, mint a többieknek", és mégis a kezdők között van
(Ezen kívül bírom a poénjait ;) )
2/8 anonim válasza:
knb? az mi?
Kéjjel-nappal budapest
3/8 A kérdező kommentje:
nem nézek ilyen primitív műsorokat mint az éjjel nappal budapest...
2015. nov. 1. 19:49
5/8 A kérdező kommentje:
ebbe mi a vicc?...
2015. nov. 3. 18:36
6/8 StilloBetyár válasza:
Én már rögtön az első részben kiszúrtam, azt a stillo csávót, akit én nagyon adok. 3:12-nél az a barna báttya.
7/8 anonim válasza:
A Csodák Generációjából nekem Midorima a kedvencem, mert a hárompontosai mindig bemennek csont nélkül (!) És bárhonnan tud dobni.
8/8 NovaZeox103 válasza:
Nekem Muasakibara a kedvencem, de nem ő a legjobb. Akashi a legjobb, mivel birtokolja a császári szemet, és nagyon jól cselez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!