Mi a véleményetek arról, hogy mostantól évente terveznek kijönni Star Wars-mozifilmekkel?
Figyelt kérdés
Még ha a most decemberben jövő hetedik rész sikeres is lesz, nem fog a mennyiség a minőség rovására menni? És ráadásul a végtelenségig tervezik.2015. nov. 19. 20:15
1/5 anonim válasza:
Nem!Addig tervezik még pozitivan jönnek ki belöle!Szoval csak a pénz számit.Mikor már nagy mértékben csökken a kereslet rá és ez álltal minimális lesz a bevétel nem foglalkoznak vele.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, nem is érdekel, hogy hányat csinálnak belőle, de már közöltem a férjemmel, hogy ezt lesszives nélkülem nézni a moziban, mert, hogy én erre pénzt nem adok az is biztos.
3/5 A kérdező kommentje:
2: A régi trilógiát szereted?
2015. nov. 19. 23:47
4/5 anonim válasza:
Nem indokolatlan félelem, hogy ekkora filmdömping mellett a minőség jócskán megcsorbulhat, meg hogy egy idő után fáradttá, unalmassá válhat a dolog. Annyi biztató van az egészben, hogy nem évenkénti folytatásokat terveznek, hanem közbeiktatnak melléktörténeteket feldolgozó filmeket is, és ezeket készíthetik párhuzamosan is. Másrészt sok lehetőséget nyit meg, hogy váltogatják a rendezőket, a filmeknek változatos hangulatuk lehet.
Nem állok per pillanat hozzá se bizakodva, se negatívan, inkább kíváncsian és kissé szkeptikusan. A filmek körüli felhajtást, a médiaözönt, az imádók és fikázók közti veszekedéseket viszont már nem várom.
5/5 anonim válasza:
Jó kérdés. Bár nekem jöhet minden ami Star Wars, végre megkapják a fanok amiért annyit vártak. Úgy hogy még ha szar is lesz akkor is lesz néző, mert már akkor ellehet adni valamit, hogy ha benne van az hogy "Star Wars", de szerintem jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!