A Star Wars 7-ben Kylo Ren az igazából Darth Revan lesz?
Figyelt kérdés
2015. nov. 17. 19:32
1/9 anonim válasza:
Dec. 18.-án jön a film. Megnézed és megtudod.
2/9 anonim válasza:
Nem. Mert a Darth Revan The Old Republic-ban van, a Kylo Ren az meg látod hogy a Halálcsillag robbanása után kb 20 évvel játszódik.
3/9 Süle Dominik válasza:
Inkább 30 évvel mert a Star Wars VII a VI.rész után 30 évvel(YU 34-ben)játszódik.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor lehet helyesebb úgy kérdeznem, hogy Revanról mintázták? Egyébként ti mit várok majd a filmtől, így, hogy a Disney csinálja?
2015. nov. 29. 17:26
5/9 anonim válasza:
Szerintem nem raven, de valóban hasonlít rá. Nem tudom... Jó kérdés... Majd kiderül...
7/9 Süle Dominik válasza:
Luke Skywalkert és a többi klasszikust
8/9 Süle Dominik válasza:
De Kylo Ren Biztosan nem Darth Revan lesz. Azért hasonlit rá mert rola mintázták meg Kylo Rent bár elöszőr én is azt hittem hogy Revan lesz az uj gonosz
9/9 anonim válasza:
Nem, ez egy teljesen új figura lesz... szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!