Luke skywalker fénykorában ( amikor már erős jedi a 6. rész után) vs darth revan?
Luke mellett szól, hogy nála mélyebben nem sok embert hat át az erő, köszönhetően az apjának, akit maga az erő nemzett.
Revan viszont gyerekkorától kezdve jedinek tanult, de én mégis úgy gondolom, hogy ez nem jelent nagy előnyt, tudjuk hogy járt Vader.
Összességében azt gondolom, Luke nyerne.
Luke az új filmben már elég idős lesz (Mark Hamill 63 éves), ezért valószínű, hogy már bőven túl lesz a fénykorán. Forrásként tehát megmaradtak a regények, amiknél meg már kétséges, hogy a kánonhoz tartoznak-e. De ezekből is nehéz megítélni, mert hiányoznak a viszonyítási pontok, hiszen ő az egyedüli jedi mester a galaxisban.
De azt mindenképpen tudhatjuk róla, hogy az apjánál erősebbnek bizonyult (itt meg kérdéses, hogy Vader mennyire akart ártani neki), legalábbis Sidius erősebbnek látta, elég erősnek ahoz, hogy a sith hagyományt továbbvigye. Ami azért eléggé sokat számít.
egyértelműen raven.
kiskorától harcra képezték,komoly harcokat háborúkat megjárt veterán és az egyik legerősebb jedi.
luke-ról meg azt sem tudjuk,hogy honnan a fenéből tud egyáltalán vívni,mert nem láttam vagy olvastam olyanról,hogy yodával vívást is gyakorolt volna az alatt a pár hónap alatt míg ott volt.
vagyis a kérdés gyakorlatilag lehetne ez is-
mikor fogok tudni jobban verekedni?
ha járok 30 évig boxolni?
vagy ha járok 1 évig boxolni?
ez a különbség revan és luke között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!