Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Laura Roslin-t miért nem...

Laura Roslin-t miért nem gyógyítják ki a rákból? (Battlestar galactica)

Figyelt kérdés

SPOILER

Még 5 rész hátravan nálam de már nagyon idegesít hogy miért nem csinálják meg ugyanazt mint ami már egyszer bevált. Van 1 cylon-ember és 1 cylon-cylon gyerek is a hajón és nem csinálják azt amit már egyszer megcsináltak és bevált? De ha kiderül az utolsó 5 részből akkor never mind.

2015. nov. 11. 21:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Már végeztem vele, de még mindig nem értem miért nem lehetett meggyógyítani. Élhetett volna még, megépíthette volna azt a k* rva kunyhóját.
2015. nov. 13. 23:21
 2/5 Prókátor ***** válasza:
Régen láttam a filmet, és a válasz kedvéért nem néztem most meg, de úgy rémlik, hogy Ő nem megy bele az únabb kezelésbe. Ha jól emlékszem vannak a szernek mellékhatásai, mégpedig nem is kellemesek. Valamint az elnökassgony kezelése a mai rák/canabis vitára hajaz: törvénytelen, mert vannak rossz hatásai, de közben viszont gyógyít. Eléggé kellemetlen lehetett neki, mikor felelőségre vonták a törvények áthágásáért őt, aki a törvények betartatására esküdött föl (hiába, a mesékben még léteznek erkölcsös politikusok).
2015. nov. 14. 13:21
 3/5 anonim ***** válasza:

mert nem akartak full happy endet és nem is illet volna az a sorozathoz.

nekem az volt érthetetlen,hogy miért nem nyírták ki a cylonokat a vírussal és miért hagyták annyiban hogy hello meg a főnök kinyírták a fertőzött áttöltésre váró cylon rabokat.

2015. nov. 29. 21:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó arról ne is beszéljünk :D igazából az zavar hogy baromságot csinálnak és még csak nem is próbálják megmagyarázni
2015. nov. 29. 23:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Az azért meg volt magyarázva, hogy miért nem büntették meg Helo-t a fertőzött cylon-ok megöléséért.
2022. dec. 11. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!