Mit gondoltok, mi a véleményetek a Battlestar Galactica-ról?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a véleményetekre a sorozattal kapcsolatban. Minden választ köszönök!2014. nov. 16. 20:36
1/6 Dubi válasza:
Szerintem a látvány jó volt, bár a sok szürkés-kék megvilágítás már-már bántotta a szememet. Ennél unalmasabb és idegesítőbb történettel viszont sci-fi sorozatban még nem találkoztam. 2 évadig próbálkoztam vele, mert anynira dicsérték, de mikor még mindig nem történt semmi érdemleges, végeztem vele.
2/6 anonim válasza:
Nekem bejott.
Vegigneztem az oszes epizodot, de nem hiszem hogy a jovoben ujranezem ugy, mint a tobbi sorozatot szoktam par evente.
3/6 anonim válasza:
Az utolsó rész miatt megéri végignézni, de szerintem összességében egyáltalán nem nagy szám. Én sem fogom újranézni :P
4/6 Arragorn válasza:
Hát lássuk csak, attol füg melyik battlestar-ról van szó a Régiről, vagy a Feldolgozásról, én csak az utóbit néztem ami engem első sorban megérintet a Látvány nagyon eltalálták, Én csak az űrcsaták miat néztem :D, a történet valahogy nem fogot meg annyira.
5/6 anonim válasza:
szerintem a legjobb tv sorozat,pedig rengeteget láttam.
van benne pár hiba,de többnyire következetes,érdekes és a legnagyobb függőséget is ez okozta eddig nálam,úgyhogy betalált.
régen még heti szinten követtem,azóta pedig újranéztem legalább 3x,de nem tudom megunni.
6/6 anonim válasza:
Az egyik legjobb sorozat. Nálam csak a Lost okozott nagyobb függőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!