Mi az ideális magasság lányoknál?
Kérlek számot írjatok
Pl. 161cm vagy 170cm
azt írjátok ami szerintetek a legjobb
Én 197 cm magas fiú vagyok és nekem a magas lányok jönne be.
175-185 cm.
De ha 185 cm-nél magasabb az se baj, csak az nagyon ritka!
Amúgy egyáltalán nem perverzségből írtam ki, csak a környezetemben mindenki a külsőre megy és hát érdekelt a vélemény.
Kedves Rhella, ha megsértettelek, úgy sajnálom.
20 évesen "elveszett ember" vagy, ha nincs barátnőd???? Na látod, pont erről beszéltem. Eltorzult gondolkodás, eltorzult/szinte már beteges megfelelési kényszer. Ennyire rágörcsölni erre az egészre? Miért? Az élet sokkal többről kellene h. szóljon, mint h. van-e éppen partnered v. nincs.
Vagy szerinted egy EMBER fokmérője csak annyi, hogy elmondhassa h. van egy "barátnője"?
Minél jobban rágörcsöltök valamire, annál szarabb ha mégsem lesz úgy ahogy eltervezitek. Ráadásul ezek a tervek egyre irreálisabbak (ahogy elnézem).
Rugalmasnak kellene lenni, több célt kitűzni, több variációt számbavenni és nem belefeszülni mindenbe.
20 évesen már leírod magad, mert nem "kellesz" a lányoknak? Ne erőlködj, lehet h. pont az a baj, hogy azt teszed. Nem jön/jött? Nem baj. Akkor koncentrálj másra! Hülyén fog hangzani, de akkor ismerd meg saját magad, a határaidat, az erősségeidet, a gyengeségeidet és töltsd azzal az idődet és energiádat, hogy jobb emberré válj. Olyanná, aki nyitott szemmel jár a világban és nem a birkák nyájában bégetve terelődik.
Egyébként meg kérdező, egyáltalán nem vagyok megsértődve/megsértve! :-)
Csak és kizárólag szomorú vagyok, mert látom hogy 'vergődtök' a világban. És azért írkálok ennyi hosszú "marhaságot", hogy egy megpróbáljak egy ici-picit rést nyitni a körülöttetek tornyosuló hülye elvárások falába. :-P
Ez csupán azért érdekelt mert szarul érzem magam a bőrömben.
Jó alkat pipa.
Szép arc pipa.
De utálom hogy 169 vagyok. Olyan 155-160 szeretnék lenni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!