Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak nektek milyen az ideális magasság egy lánynál?
En 175 vagyok es ugy erzem sose talalok olyat aki magasabb nalam... Szerintetek nagyon magas vagyok?
Irnatok kort meg magasagot koszi:)
17/L
Én 15 vagyok
184 cm.magas
Kicsit lentebb pedig 16.5 cm.
én 182 vagyok, és a magasabb lányok jönnek be :D ha gondolod írj privátot, ha van kedved beszélgetni
egyébként 22/f
Nem vagy nagyon magas. Csomó modell magasabb mint te. Na most akkor szerinted ők mit gondolnak?:D
Nekem az ideális magasság egy lánynál az 160-177 :D (csak mert én 180 körül vagyok.)
Az alacsonyabb lányok cukik, ezért szeretem őket, a magasabb csajok, mint amilyen te is vagy, tudnak olyan lábbal, testtel rendelkezni hogy fúúúúúúúúristen *.*
Éppen ezért nekem mindegy, hogy milyen magas, csak ne legyen nagyon törpe, mert az hülyén nézne ki mellettem, és ne legyen magasabb nálam, mert azért mégiscsak.. :D
Remélem kielégítő választ írtam :)
150-185 cm (az 5 centi talán magasságban nem annyira észrevehető).
20/f 180 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!