3/8 anonim válasza:
2-nek mondom hogy Loki Laufyson-ról van szó. Izlések és pofonok nekem pl nem jön be(senki sem a filmekből) de szerintem az kb az alap hogy ne úgy nézzen ki mint Gollam(kivétel ha Gollamotjátsza).
7/8 anonim válasza:
Utolsónsk mondom hogy igen róla van szó.
8/8 anonim válasza:
valahova lekell írnom :
Ha láttad a leújjabb Thor filmet Thor3 Radnarok: Abban nem nagyon tetszik az arca legalábbis, mert a etste még mindíg jó :D
Annyira látszik , hogy megöregedett, nem értem miért nem tudták megoldalni, hogy ez ne látszodjon Thoron nem látszik az idő, ez nem igazság...
Loki szemödöke is most olyan más lett, nem értem miért kellet tvábbra is nyomatni ezt a zsíros haj filinget mikor, most pompában élt ő volt Azgard királya 2 évig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!