Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti mit csinálnátok ha Loki...

Ti mit csinálnátok ha Loki Laufeyson veletek szembe jönne az utcán?

Figyelt kérdés
Én tuti ráugranék :3

2015. nov. 1. 19:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az első kezembe kerülö tárgyat a fejéhez vágnám. Aztán elküldeném a legkózelebbi elmegyógyintézetbe. Majd felhívnám Thort hogy"Figyelj az öcséd nem halt meg te pedig egy címeres ökör vagy"! Mert ha már Lokival találkoztam akkor miért ne oszthatnám ki Thort?
2015. nov. 1. 20:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy Lokit miért vágnád fejbe mert van pár a rovásán! De Thor miért köcsög? Egyébként semmi bajom csak kíváncsi vagyok! :-D
2015. nov. 2. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha láttad a Thor előzmény filmet akkor azt is láttad hogy Thor egész addigi életében bunkó volt mindenkivel... A film végén mindenki megbocsát neki mondván."megszerezte a pöröjt" de engem zavar hogy Thornak ien sok mindent elnéznek míg Lokinál azt sem veszik figyelembe hogy híányzik néhány kereke.
2015. nov. 3. 06:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Igaz!
2015. nov. 4. 07:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Meghívnám kocsmázni. És közben reménykednék, hogy nem vágja el a torkom. :D

Lehet, hogy Lokinak zárt osztályon a helye, de attól még haláli a fazon.

2015. nov. 8. 18:27
 6/7 anonim válasza:
Összehaverkodnék vele
2015. nov. 17. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Loki a MINDENEM!

Egymilliószázalek, hogy én is ráugranék.😍😍😍😍😍

2020. jún. 11. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!