Ti mit csinálnátok ha Loki Laufeyson veletek szembe jönne az utcán?
Figyelt kérdés
Én tuti ráugranék :32015. nov. 1. 19:55
1/7 anonim válasza:
Én az első kezembe kerülö tárgyat a fejéhez vágnám. Aztán elküldeném a legkózelebbi elmegyógyintézetbe. Majd felhívnám Thort hogy"Figyelj az öcséd nem halt meg te pedig egy címeres ökör vagy"! Mert ha már Lokival találkoztam akkor miért ne oszthatnám ki Thort?
2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, hogy Lokit miért vágnád fejbe mert van pár a rovásán! De Thor miért köcsög? Egyébként semmi bajom csak kíváncsi vagyok! :-D
2015. nov. 2. 19:50
3/7 anonim válasza:
Ha láttad a Thor előzmény filmet akkor azt is láttad hogy Thor egész addigi életében bunkó volt mindenkivel... A film végén mindenki megbocsát neki mondván."megszerezte a pöröjt" de engem zavar hogy Thornak ien sok mindent elnéznek míg Lokinál azt sem veszik figyelembe hogy híányzik néhány kereke.
4/7 A kérdező kommentje:
Igaz!
2015. nov. 4. 07:00
5/7 anonim válasza:
Meghívnám kocsmázni. És közben reménykednék, hogy nem vágja el a torkom. :D
Lehet, hogy Lokinak zárt osztályon a helye, de attól még haláli a fazon.
7/7 anonim válasza:
Loki a MINDENEM!
Egymilliószázalek, hogy én is ráugranék.😍😍😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!