Nektek ki a kedvenc Harry Potter szereplőtök/szereplőitek? És miért?
#10:csak részben van igazad.Tényleg sokminden csak színjáték volt, de Piton ettől függetlenül nem kedvelte Harryt, mert Jamesre emlékeztette.
Nekem Piton a kedvencem, mert elég összetett és kidolgozott karakter, és a modora ellenére szerintem szerethető.
Hatalmas kedvenc Sirius és Remus, Sirius hűséges barát és jó ember, emellett nagyon vicces.Remus nagyon jólelkű, remek tanár és hűséges barát.
Szeretem Lunát, mert nem fél önmagát adni,segítőkész és jólelkű, Hagridot, mert ugyancsak segítőkész és jólelkű, és kiáll azokért, akiket szeret.
Hermionét, mert kiáll amellet, amiben hisz, még akkor is,ha emiatt csúfolták az elején, okos és hűséges barát, akárcsak Ron.
Imádom a Lily-James párost, fanfictionok és a könyvrészletek alapján szerintem el tudjuk képzelni őket, és szerintem nagyszerű emberek voltak:)
Kérdező,naphosszat sorolhatnám még a jó szereplőket (Dobby, Weasley család, Tonks, stb), szerintem borzalmasan nehéz választani közükük, mind elképesztőn jó és kidolgozott szereplői egy elképesztően jó könyvnek:D
A kedvecem Dumbledore, mert bölcs, kedves, megértő, jó a humora, nagy tekintélynek örvend, hatalmas varázserővel bír, okos és művelt.
Leginkább emiatt kedveltem meg:
"A döntéseinkben, nem pedig a képességeinkben mutatkozik meg kik is vagyunk valójában."
Ezzel teljes mértékben egyetértek vele és hiszek ebben.
Másrészről, amiért még ő áll hozzám a legközelebb, az az, hogy homoszexuális volt, mivel én is az vagyok.
Fred és George.
Ők olyan viccesek, és jó fejek!
:DDD
A legeslegjobb Piton! :)
Ő az akiről minden HP könyvben/filmben változott a megalkotott képem. A legkifürkészhetetlenebb személyiség és igazan furcsa mégis jók a gúnyos "beszólásai". Kitartó, mesterien átveri a Nagyurat, okos és ő az aki nélkül nem győzedelmeskedhetett volna a jó oldal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!