Nektek ki a kedvenc Harry Potter szereplőtök/szereplőitek? És miért?
Figyelt kérdés
Nekem Luna és Hagrid. Luna azért mert nagyon kedves önzetlen és mert Luna szerintem ez összefoglalja az egészet 😊. Hagrid pedig azért mert ő is önzetlen, segít a bajban, imádja Harryt és mindig segít neki ☺2015. okt. 29. 13:55
1/21 anonim válasza:
Hermione,mert megdugnám.Mostanra elég kúrható lett. :D
3/21 anonim válasza:
Első: te egy színésznőről beszélsz, a kérdés pedig egy könyv karakteréről szólt.
5/21 anonim válasza:
Luna: elvont, szókimondó, okos, erős, álmodozó
6/21 anonim válasza:
Luna, Hagrid, Sirius, Hermióne, Piton, Dombledor, Lupin és Tonks.
7/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A Magyarmenydörgő lemaradt.;)
8/21 anonim válasza:
Piton mert tökéletesen beleillik a világban és utálja pottert, Luna mert az egyetlen valamire való karakter pitonon kivül... És az álrémszem..csak filmeket néztem. nemkérdés de harryt a legkevésbé
9/21 anonim válasza:
Lupin.
Hogy miért? Nem tudom. Talán mert ő a legbecsületesebb Tekergő (James és Sirius fellógatják Pitont, Féregfark elárulja mindőjúket), sztem a legtöbb diáknál is jófejebb.
10/21 anonim válasza:
#8: az utálat ponthogy meg volt játszva. végignézted egyáltalán? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!