Nektek ki a kedvenc Roxforti tanárotok, és miért?
Remus - rendes, jó pedagógus, tapasztalt, gyakorlatorientált
Flitwick ugyanezen okból
Amugy kedvenc szereplom Piton, de errol ne nyissunk vitat😀
Tanarkent viszont McGalagony, Lupin es Dumbledore - igaz utobbi nem tanorai keretek kozott tanitott. Mindharmukra lehetett szamitani, amikor segitsegre volt szukseg, amikor szigorra, esetleg tamogatasra. Szivugyuk a tanitas, de nem veszik magukat tul komolyan.
Lupin és McGalagony, de Piton óráit is szerettem amikor olvastam a könyvet mert mindig tudtam, hogy azon az órán lesz valami amin a mardekárosok és a griffendélesek összetudnak veszni.
McGalagonyban tetszik hogy kiáll a tanítványai mellett, meg nem egy poént csinált a könyvben.
Lupin pedig nagyon jó tanár, érdekes személyiség és amolyan pót apa típus, mindig is közel állt Harryhez.
McGalagony- Szigorú de ugyanakkor igazságos is.
Lupin- Legnormálisabb SVK tanár.
Piton- Imádom a beszólásait, szerintem vicces szereplő :D
Dumbledore (ha ő is a tanárok közé számít)- Igazságos, bölcs és megértő.
A kedvenc tanár szereplőm Piton, de mint tanár nem szeretem, hiszen nem igazán tud (vagy akar) normálisan tanítani)
Így a kedvencem Mcgalagony és Lupin, mivel tőlük én is szívesen tanulnék. (Bár mondjuk ha a Roxfortba járhatnék, még Umbride-tól is :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!