Mi a mondanivalója a Nagy Halnak?
Ha közben internetezel akkor az ilyen tipusú filmek nem neked valóak és nem is javallott hogy ilyeneket nézz.
Ez egy nehéz film, sodródni kell vele és nem megpróbálni megérteni, de magadba kell szivni. A film értelmét, jelentését a legvégén kapod meg, akkor minden világossá válik és elengedheted amit elraktároztál belőle. Közben unalmas, vontatott, néha érdektelenségbe fullad és valóban fojtogatja a nézőt, de a végén rájössz hogy egy gyönyörü történet. Nem való mindenkinek az tény. Kitartás és türelem kell hozzá. Rengeteg dijat, elismerést kapott és az IMDB -n is kimagasló pontszámmal szerepel, ezek egyike sem véletlen.
Kis szünetet tartottam közbe, addig írtam. Tudom, hogy hogyan kell filmet nézni.
A végső véleményem az az, hogy szerintem az apa-fia kapcsolatot kellett volna előtérbe helyezni és nem azt a fantasztikus világot, amelyben az apa élt. Nem azt mondom, hogy rossz film, inkább azt, hogy számomra rossz szemléltetési forma.
Azért is tettem fel a kérdést, mert szünet közbe járt az agyam, hogy mi is a lényege, miért nagy a pontszám. Aztán a végén én személy szerint 10/7-et adnék rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!