A Ragyogásnak mi a mondanivalója?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 13:04
1/12 anonim válasza:
Egy gyagyás, bántalmazó férjjel nem tanácsos elszigetelni magunkat a hegyekben.
2/12 A kérdező kommentje:
Szóval ennyi, nincs mély mondanivalója?
2015. okt. 23. 14:39
3/12 anonim válasza:
Egy Stephen King horrornak? Mi a frász lenne a mondanivalója? Ez nem egy művész film.
A mondanivalója az hogy rohadtul féljél régi,isten háta mögötti elhagyatott szállodákban. Ez indokolt is,ugyanis ötletelés gyanánt majdani gyilkos jelöltek is ilyen filmeken szocializálódnak. :)
4/12 anonim válasza:
"Ez indokolt is,ugyanis ötletelés gyanánt majdani gyilkos jelöltek is ilyen filmeken szocializálódnak."
Jaja, hiszen a horrorfilmek előtt, mint tudjuk, sorozatgyilkosok sem léteztek. Hasfelmetsző is időutazó volt vagy hiba a mátrixban. :D
5/12 A kérdező kommentje:
Jó, én se nem olvastam se nem láttam Stephen King-műveket. Ezek szerint a művei csak a borzongásról szólnak, különösebb mondanivalójuk nincs? Csak mert elég nagy kultusz van körülötte. Egyébként az alapján, amit tudok a filmről, feltételeztem, hogy esetleg arról szól, hogy a magánytól és a bezártságtól meg lehet őrülni. És hogy a pasi abba őrül bele, hogy görcsösen nem akar megőrülni.
2015. okt. 30. 15:44
6/12 anonim válasza:
Esetleg a rendezőtől tudom ajánlani az Évszázad vihara c. filmet (3 részes). Az már kicsit elgondolkodtatóbb,sőt kifejezett mondanivalója,kritikája van a mai társadalmak felé. Ehhez persze teljesen végig kell nézni. Érdekes film,én szeretem.
7/12 A kérdező kommentje:
Értem, köszi az ötletet.
2015. okt. 30. 21:23
8/12 anonim válasza:
Ha megnézted esetleg ird meg hogy tetszett.
9/12 A kérdező kommentje:
oké. :)
2015. okt. 31. 09:00
10/12 A kérdező kommentje:
A carrie-t most láttam, az új változatot. Julianne Moore meg a főszereplő lány jól színészkedtek, de ezen kívül nem nagyon ragadott magával.
2015. okt. 31. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!