Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a "Sráckor" c. film igazi...

Mi a "Sráckor" c. film igazi mondanivalója?

Figyelt kérdés
Vagy van neki egyáltalán vagy csak egy értelmetlen film?

2015. okt. 24. 10:44
 1/9 anonim ***** válasza:
A gyerekkor, kamaszkor. Igazából a felnőtté válás (nehézségei) a gyerek és a szülő szemszögéből. A végén az édesanya monológja volt elgondolkodtató. Kár, hogy nagyon hosszúra sikerült, így a forgatókönyv is unalmas lett. Tizenpár évig forgatták, gondolom, ezért lett ilyen hosszú. 10/6,5 szerintem.
2015. okt. 24. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. okt. 24. 11:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy tetszett neked?
2015. okt. 24. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:
Igazából tetszett, csak vártam volna a végén valami csattanót vagy valamit. Miután megnéztem, elgondolkodtam, hogy most lemaradtam a lényegről vagy tényleg csak ennyi volt a film (nem a hosszára értem, mert azzal baj nem volt, sőt!)?
2015. okt. 24. 12:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy csak azért voltam egy kicsit csalódott, mert úgy volt beharangozva, mint egy eszméletlenül fenomenális műalkotás és én nem láttam annak...
2015. okt. 24. 12:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Az a mondanivalója, hogy bármilyen ürüléket el lehet adni, ha rányomják, hogy 12 évig tartott, hogy kiszarják.
2015. okt. 24. 14:29
 7/9 A kérdező kommentje:
:) Igaz!
2015. okt. 24. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ennél a filmnél az volt a "forradalmai", hogy ugyanazokkal a szereplőkkel forgattak végig 12 évet. Sok ember már arra ráizgult, hogy láthatta, amint a szereplők ténylegesen megöregszenek ennyi idő alatt, és nem a maszkmesterek próbálják a természetes öregedést leutánozni.

Amúgy a sztori teljesen hétköznapi. A mai filmnézők már elszoktak attól, hogy nincs komoly konfliktus a vásznon; az emberek egyszerűen csak élik a mindennapi életüket.

2015. okt. 27. 14:35
 9/9 anonim válasza:
Tudom picit régi kérdés de én 14-15 éves fejjel úgy gondolom, hogy a film végén azért nem volt csattanó mert még előtte volt az élet a rendező úgy akarta(szerintem), hogy te találd ki mi lesz a fiú élete. Én ennyi idősen bele tudtam élni magam a filmbe belegondoltam abba, hogy elöttem az élet nincs megírva és azért nem volt ott a csattanó, mert az életedet te írod a jelenben.
2016. febr. 15. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!