Higeniker kérdése:
Trónok harca film sorozatban, kik halnak meg?
Figyelt kérdés
Mimd az 5 évad halottai jók lennének,de ha nem akor csak egy pár is elég.2015. júl. 25. 08:50
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi,de izt csak 4 halottat mutat
2015. júl. 25. 09:54
3/15 anonim válasza:
Alattuk felsorolja ABC sorrendben az összeset.
4/15 A kérdező kommentje:
Bocs nem csak 4-t csak a telefonomon néztem ott meg a reklámok ki takarták,most meg néztem pc-n amin van Adblock és így már látom,amúgy láttam mind az 5 évadot, csak kíváncsi voltam,de semmi ujjat nem mondott szóval képben vagyok.
köszi XD
2015. júl. 25. 10:18
6/15 A kérdező kommentje:
köszi,tudom
2015. júl. 25. 10:22
7/15 A kérdező kommentje:
esetleg a Wallking deadot nem nézed?
2015. júl. 25. 10:22
8/15 anonim válasza:
1. Ez marha jó, hogy a játékból is spoilerez. xD
Habár ott a döntésünktől függ, hogy ki halott, szóval nem értem, hgoy miért van benne. :D
9/15 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem
2015. júl. 25. 11:26
10/15 anonim válasza:
Nem a döntésedtől függ,hogy ki hal meg a játékban. Mindegy milyen lehetőséget választasz, mert a végeredmény mindig ugyanaz.
Kérdező: arra értetteaválaszoló,hogy van egy játék a sorozat alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!