Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A The flash c. sorozatban...

A The flash c. sorozatban Harrison Wells hogyan szerezte a képességét?

Figyelt kérdés

2015. máj. 21. 12:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

SPOILER!

Ő nem Harrison Wells hanem Eobard Thawne a 25. századból aka Reverse-Flash/Professor Zoom. [link]

Amúgy a 25. században talált egy időkapszulát Barry ruhájával és Barry erejének "ellentéte" lett. A képességei Flashével megegyeznek, de ellentétes erőböl vannak "Negative Speedforce".

2015. máj. 21. 18:21
 2/6 anonim válasza:
A sorozatban azt mondja Wells , hogy 136 évvel később van aszületése ami azt jelenti , hogy 2151-ben születik és ott már régóta ellenségek és akkor majd megtudja flash igazi nevét . Ezért megy vissza a múltba. Eléggé hülyén jött ez ki így, mert flashnek , aki 20 év körül van még minimum egy 156 évet élnie kell (gondolom nem egy csecsemő Wells fogja utálni Barry-t , szóval nem hiszem , hogy a sorozatban a 25. Századból lenne Wells(igen, tudom hogy Eobard az). Így az időkapszula is értelmét veszti a sorozatban. De az ereje nem tudom , hogy honnan van.
2015. máj. 27. 01:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem Flash 2150 körül nem létezik. Eobard visszamegy az időben úgy 2020-ba, hogy találkozzon Flash-sel (na ezt nem tudom, hogy kell irni), aztán ott ellenségek lesznek, és mikor megtudja Barry nevét, akkor megint visszautazik, ahol Barry kicsi. Gondolom ez 2024-be van, mert az újság szerint ekkor tűnik el Flash. Ez az én elméletem az utolsó válaszolónak, tudom, nem sok köze van a kérdéshez^^

Ami a kérdést illeti, Eobard elvileg az ő jelenében felveszi Flash ruháját, és így szerzi a képességet.

2015. jún. 19. 00:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó válaszoló nyert. :)
2015. jún. 19. 09:12
 5/6 anonim válasza:
Nem Harrion wells hanem Eboard Thawne és a 2/11-ben vagy 2/10 ben most nem tudom elmondja, hogy mindig olyan akart lenni mint Flash és sikerül (gondolom egy laborban) olyan erőt szereznie, ezek után már az lesz a mániája, hogy gyorsabbnak kell lennie mint a Flash, és ők folyamtosan időutaznak és különböző időben élnek és születtek de átjárnak egymás idejébe mert a sebességükkel tudnak időutazni. aztán mivel Eddie megöli magát és elvileg ki kéne törlődnie a " létezésből", de a (nem tudom magyarul angolul nézem, bocs) Speedforce megvédi és csak elfelejti azt ami a részecskegyorsítónál történt. A részekből világos lesz, hogy amikor a 2. évadban visszatér nem tudja, hogy Bary a Flash, csak azt, hogy melyik időből van (ebből gondolom, hogy időutaznak mert, ha már egy csomőszor harcoltakhogy netudná melyik időből van ha ne időutaztak) egyenlőre itt tart a sorozat.
2016. febr. 1. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Barry később, idősebb korában simán utazhat a jövőbe embereket menteni. Egyszer odautazik nézelődni, aztán pont lát egy égő házat, megmenti az embereket. Így lehet az is hogy Barry egy jövőbeli kirándulásnál meghiúsítja Wells egyik tervét, ezért ellenségek lesznek.
2020. ápr. 18. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!