Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most neztem meg a flash...

Martinbh kérdése:

Most neztem meg a flash utolso reszet es amikor a jelenben kijon a kapubol a vassisak akkor lehet tobb dimenziora szamitani a sorozatban?

Figyelt kérdés
Vagy a masik flashre?

2015. máj. 20. 13:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Minden bizonnyal. A sisak ugyanis Jay Garrick-é a legeslegelső Flash-é [link]

Ráadásul ő Barry-hez képest nem is egy dimenzióban van! Ő a Föld 2 Flash-e. Míg Barry értelemszerűen a Föld 1-é.

Amúgy is a Flash képregények arról volt híres, hogy Villám időt/dimenziót utazott és ebből lett a baj vagy éppen ezzel oldott meg dolgokat.

De mindenek előtt tudom ajánlani a Flashpoint Paradox című animációs filmet ami elég sok mindenre választ ad.

Főleg arra, hogy Jövő-Barry miért mondta az, hogy nem.

2015. máj. 20. 18:05
 2/14 A kérdező kommentje:
A paradoxont lattam es amugy szeretek ezeken az elmeleteken gondolkodni :D
2015. máj. 20. 18:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes :D Amúgy most néztem, hogy a Flash-t játszó színész megerősítette, hogy számíthatunk még Föld 2-es kikacsintásokra.
2015. máj. 20. 19:34
 4/14 A kérdező kommentje:
remélem is erdekes tema!
2015. máj. 20. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Maga amúgy az alapkoncepció is az, hiszen Barry anyját megölte Eobard aki a jövőböl jött és utálja Barry-t aki a Flash, aki azért lesz Flash, mert az anyját megölte Zoom, aki azért ölte meg, mert utálja Barry-t aki a Flash aki....

Egy hatalmas paradoxon.

2015. máj. 20. 20:31
 6/14 A kérdező kommentje:
ha most belegondolsz a jovobol jott vissza hogy megolje az anyjat de hogyan lett barry flash eloszor.erted mire gondolok Voterfuck
2015. máj. 20. 20:54
 7/14 A kérdező kommentje:
na de zoom barry altal lett gyors es visszament hogy megolje az anyjat de ha akkor elt hogy lett barrybol flash,mert azert lett flash mert a villam+a kemiai anyagok hatottak ra.De ha barry anyja elt es barry soha nem lett helyszinelo hogy lett zoom aki visszament az idobe?WTF
2015. máj. 20. 20:59
 8/14 anonim válasza:
Amikor volt az a visszatekintés,mondta hogy 2020-ban robban fel a részecskegyorsító ,de ő nem várhat addig,lehet 2020-as Flash a jövőbeli Flash
2015. máj. 20. 22:05
 9/14 anonim válasza:
Mármint amikor autóbalesetet szenvedett Wells és Eobard "átvette" a testét vagy valami ilyemsmi
2015. máj. 20. 22:06
 10/14 A kérdező kommentje:
de en azt nem fogom fel hogy ment vissza thawn megolni barry anyját ha egyszer mar halott volt mert kb attol lesz barry flash mert csatllakotik az fbi hoz met megoltek az anyjat.Tehat attol lesz flash hogy az anyja halott
2015. máj. 21. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!