Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor jön ki az én kicsi...

Mikor jön ki az én kicsi pónim varázslatos barátság 4. évadja? És Twilight Sparkle összejön Flash Sentry-vel?

Figyelt kérdés
És ha valaki le tudná még írni azt, hogy mikor megy az én kicsi pónim varázslatos barátság, és melyik csatornán azt megköszönném! (de ez annyira nem fontos.)

2015. ápr. 26. 20:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy kicsit le vagy maradva, már az 5. évadot vetítik :D

A Discovery Channelen adják szombaton, általában 16:30-as kezdéssel, ami helyi idő szerint 10:30-nak felel meg.

Flash Sentry az Equestria Girls történetek szereplője, a My Little Pony: Friendship is Magic történetszálához nincs köze.

2015. ápr. 27. 00:27
 2/7 A kérdező kommentje:
És magyarul van? Mert sajnos nem angolt tanulok. (csak akkor ha nem magyar: mikor jön ki magyarul?)
2015. ápr. 27. 17:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Már nem azért de az Discovery Family a Hub Network utódja.(Már ha a kérdezö az amerikai változatra gondolt)

Itt a tv müsor: [link]

De magyarországrol nem sokat tudsz vele kezdeni:)

2015. jún. 24. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy csomó oldal van, ami az adás ideje alatt livestreamen vetíti a csatorna adását, szóval annyira nem mondanám feleslegesnek.
2015. jún. 25. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Flash Sentry-vel kapcsolatban, ő benne van egy sima részben, de csak egy pillanatra bekiált valamit egy ünnepségen. Azt hiszem az 5. vagy a 6. évadban.
2016. jún. 18. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
a minimaxon megy magyarul.
2016. aug. 25. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
am a 4. évadban van benne a discordos részben(3 is a crowd)
2016. aug. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!