Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Most neztem meg a flash...

Martinbh kérdése:

Most neztem meg a flash utolso reszet es amikor a jelenben kijon a kapubol a vassisak akkor lehet tobb dimenziora szamitani a sorozatban?

Figyelt kérdés
Vagy a masik flashre?

2015. máj. 20. 13:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
a laborjaban csap bele q villam
2015. máj. 21. 02:20
 12/14 anonim ***** válasza:

"Maga amúgy az alapkoncepció is az, hiszen Barry anyját megölte Eobard aki a jövőböl jött és utálja Barry-t aki a Flash, aki azért lesz Flash, mert az anyját megölte Zoom, aki azért ölte meg, mert utálja Barry-t aki a Flash aki....

Egy hatalmas paradoxon."

Mondtam korábban. Bővebben: azért igen azért lett Barryből Flash, mert meghalt az anyja, ez egy elég nagy sokk volt és úgy döntött, hogy kinyomozza ki ölte meg az anyját. Ezért police scientist (nem tudom mi a magyar megfelelője) lett amivel amellett, hogy másokon tud segíteni minden eszköze megvan, hogy nyomozzon az anyja gyilkosa után. EREDETLIEG ezért maradt a laborban és "túlórázott", mert az anyja ügyén dolgozott. Közbe kitört egy vihar villámlott és az egyik villám belecsapott és vegyszerek ömlöttek rá stb, stb. a többit már tudod. A sorozatban is azért maradt későn, mert nyomozott és kitört a vihar, de a villám a részecskegyorsító robbanása miatt történt.

Viszont ha nem halt volna meg az anyja akkor nem biztos, hogy rendőr lett volna, de ha még police scientist maradt volna akkor sem maradt volna későn bent a laborba tehát kellett az, hogy meghaljon az anyja, hogy Flash váljon Barryből.

2015. máj. 21. 18:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy Barry anyja él vagy sem, az mindegy, mert Barry mindenképp Flash lesz a robbanás miatt. Legalábbis szerintem. Tehát a jövőbeli Flash szerintem is a 2020-as robbanás miatt keletkezik, én csak azt nem értem, hogy Eobard ugye azt mondja, 136 év múlva születik meg (talán), tehát ez már kb 2140 körül van, oda meg hogy kerül a 2020-as Flash?!?!
2015. jún. 11. 17:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Flash tud időtutazni és nem csak ő hanem Thawne is. Eobard utazott vissza Barryhez nem fordítva. Amint Prof Zoom megkapta Flash erejét (mivel eredetileg szerette Flash-t) visszament és szeretett volna találkozni vele, de ehelyett az időutazás és a Speed-Force miatt bekattant.
2015. jún. 12. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!