Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik magyar oldalon tálálom...

Melyik magyar oldalon tálálom a legnagyobb választékot filmek, sorozatok megvásárlása szempontjából? (Blu-Ray-en)

Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.

2015. szept. 18. 10:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Őő megvásárlás? 2015-ben? Wtf... ncore
2015. szept. 19. 16:37
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen szeretném megvásárolni, mert ha nem tudnád akkor elmondom, hogy amit az interneten nézel az csak 360 p ezek amiket megvásárolok már pár ezer forintért azok HD, Full HD, vagy akár 4K-s filmek.

Nos akkor hol a legnagyobb a választék?

2015. szept. 21. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Itt kezdődik a probléma, hogy a lopás a normális és hülyének nézik azt, aki megvásárolja rendesen.

Kérdésre válaszolva xpress.hu rocky.hu dvdbluray.hu és a media markt oldalán is sok film van.

2015. okt. 13. 08:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Te melyiket ajánlod a legjobban?

2015. okt. 13. 14:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát eddig csak xpressről vásároltam és teljesen elégedett vagyok vele, a rendeléseim rendben megjöttek mindig. A választék mindenhol bő kivéve sorozatokból. Abból magyar kiadású blurayeket nem igazán találni sehol csak DVD-t. Az árak is nagyjából egyformák csak xpressen nem futni bele külföldi kiadványokba. Ezek nagy része cseh, és a borítójuk is így azokat nem szeretem. Ha meg van időd néha akkor offline ajánlom a Mediát. Nagyobb üzleteikben mint ami a Westendben is van egész hosszú polcokról lehet válogatni a filmeket.
2015. okt. 14. 00:21
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Még egy kérdést a Blu-Ray miben én mennyiben jobb a DVD-től?

2015. okt. 14. 15:16
 7/8 Yolandi Visser válasza:

A DVD 8 GB tárkapacitású(a 2 rétegű), míg a Blu-Ray ha egy rétegű akkor is min 25 GB, de általában 50 GB-osak szoktak lenni (két rétegű és igaz, mi igaz a rétegek közti váltás szokott apró akadást eredményezni de sokszor észre sem lehet venni)

És mivel a BDnek sokkal nagyobb a kapacitása sokkal kevésbé kell tömöríteni, így jobb lesz ugye a kép (Full HD) és a hang minőség is jobb lesz (ezen belül DD, DTS, Dolby Atmos, stb.) DVDn általában csak DD van, de nekem is van pl olyan DVDm amin van DTS (magyar-angol egyaránt)

És a BDre több extra is felfér ha marad hely a film feltétele után (és általában maradni szokott)

A BDt kék lézerrel tudja csak a lejátszó beolvasni míg a DVDnél ilyen probléma nem áll fönt (ettől függetlenül a BD jobb)

2015. okt. 18. 10:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm.
2015. okt. 19. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!