Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A One Piece, Dragon Ball,...

A One Piece, Dragon Ball, Naruto, Fairy Tail animék milyen korosztálynak ajánlottak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ki a célközönség? Mert ugye ezek mennek már jó pár éve, a mai fiatalok a régi részeket nem biztos, hogy megnézik, az idősebbek esetleg követhetik, akik mondjuk a kezdetektől nézték?
2015. szept. 11. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a Dragon Ball-t kb. 8 éves koromban néztem. Most 25 vagyok,de már nem tudnám mégegyszer megnézni. Hiába mondja sok huszonéves,hogy az kinőhetetlen, számomra kinőhető. Mindig ugyanaz ismétlődött: jött egy erős ellenség, akit levertek. Semmi extra. Sok ordítás, túlságosan elnyújtott harcok.

Fairy Tail-t nem ismerem.

Naruto sztem egy fokozattal (vagy többel) jobb, mint a Dragon Ball. Van története, izgalmasabb, egy komplett kis világ. Kb. 10 éve ismerkedtem meg vele, akkor nagyon lekötött és nagyon szerettem. Csak az vette tőle el a kedvem,hogy a vége sztem szar lett. De azt mondanám,hogy akármilyen korosztálynak megfelelő.

A One Piece-ben viszont még nem csalódtam. Néha van egy kis időhúzás, de jó harcok és poénok vannak, amit idősebbek is értékelhetnek. Nálam a One Piece a nyerő.

2015. szept. 11. 19:09
 2/4 Firedoom ***** válasza:

Naruto nagyon fillér, de nem rosz. Sokat nem kell varni tole, egyszerű shounen. 10evesen mar lehet nézni, de a

Fairy Tailt jobban ajanlom. Jelentős szintekkel feljebb van. Termeszetesen ez is csak shounen, de nincsenek benne olyan mindguck jelenetek amik durván rombolnak az agyat mint a

Dragon Ballban. Errol a murol nem sokat tudok, de pont eleget ahhoz, hogy kijelentsem: Nem akarom végignézni (elnézést a rajongóktól)

One Piecet nem ismerem

2015. szept. 12. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek az animék legfőképpen a tízen éves fiúknak ajánlottak. De én nagyon szeretem a One Piece-t, pedig 15 éves lány vagyok.
2015. szept. 13. 00:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Dragon Ball- 0, az egy szar

Naruto- a simát kb 6 évesen néztem a Naruto Shippuudent meg még most is nézem [15 leszeg]

One piece- 12 én még most is nézem jo anime

Fairy Tail-12 , kedvenc animém

2015. szept. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!