Uchiha Madara vs. Son Goku. Szerintetek ki gyôzne?
Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 20:13
1/10 anonim válasza:
Ha Madara tudná aktiválni a végső Tsukuyomit mielőtt Goku megölné őt, akkor ő.
2/10 anonim válasza:
Madara ,fogna 1 genjustut ,és cső.
3/10 anonim válasza:
Nehéz kérdés, naruto és dragon ball fan is vagyok .
Madara (Base) > Goku (Raditz ellen)
Madara (Base) > Goku (Nappa és vegita ellen)
Madara (Rinnegan) > Goku (Kaiokenx 2/3)
Goku (Namek) > Madara (Sharinnegan)
4/10 anonim válasza:
Goku azóta már elérte az SSj God szitnet is, szóval egyértelmű, hogy Goku erősebb. :)
5/10 anonim válasza:
Hát ja, mondjuk mivel nem volt írva hogy melyik Goku ezért kicsit nehéz megálapítani . Mondjuk egy tenseigan használó is egy "god" . :)
3. vagyok
6/10 anonim válasza:
De madara 10 bijuunál is erősebb XD akkor son goku hogy a francba erős? akkor madara is isten mivel a rinnenganba rikudou sennin ereje van
7/10 Punkraydej válasza:
Goku végtelenszer erősebb Madaránál
9/10 anonim válasza:
Madara kb olyan erős (KICSIT lehet hogy erősebb) mint Krilin XD
10/10 anonim válasza:
#9 vagyok bocsánat f@szságot írtam. Goku a King Piccolo Sagaban solozná az egész Naruto versét ott el tudna pusztítani egy közepes méretű bolygót Madara max egy kis méretűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!