Gagxi kérdése:
Son Goku és Naruto közös rész?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok milyen lenne egy közös speciál rész? Mondjuk Goku át kerül egy másik univerzumba és akár egy közös ellenfél ellen küzdenének vagy nem tudom én kíváncsi lennék a közös epizódjukra.2015. márc. 24. 01:29
1/5 anonim válasza:
Hülyeség,Goku 1000x erősebb Narutonál és hülyeség lenne két külön rajzfilmet egybe vegyíteni.
2/5 anonim válasza:
Fáj beismernem, de Goku tényleg erősebb Narutonál. Azonban én is szívesen megnéznék egy ilyen fillert mondjuk. :D
3/5 anonim válasza:
képzeld el mi történne ha naruto ötöst kérne gokutól kb 100 métert szállna hátrafelé naruto karja
4/5 anonim válasza:
Érdekes lenne, de Goku sokkal erősebb... max akkor lenne jó, ha Goku-t kicsit legyengítenék a történet miatt. Amúgy One Piece-ből van ilyen rész. Ha ott is óriási lenne az erőkülönbség, ha...
5/5 anonim válasza:
Ilyen úgyse lesz... Ha lenne, akkro kb. bosszúállók feelingje lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!