Syrio Forell= Jaqen?
Emlékszel,hogyan lett Syrio az első kard?
Felismerte,hogy a braavosi Sealord/tenger úr (vagy nemtom hogyan lett magyarra fordítva) macskája egy egyszerű utcai kóbor macska volt.
Sztem az egy dolog,hogy élete végéig viseli a címet. De ettől még nem biztos,hogy végig a Sealord mellett/"alkalmazásában" van. "Mindössze" kapott egy címet.
Plusz Jaqen egy halott ember. A történetben szereplő Arcnélküli Ember csak felvette egy Jaqen H'ghar nevű halott ember arcát.
Én nem hiszem,hogy Syrio lenne,de persze vannak erre teóriák, amik közül sztem legtöbben azzal értenek egyet (mármint azok közül, akik szerint Syrio=Jaqen),hogy:
Valaki (pl. Kisujj) felbérelte az Arcnélkülieket,hogy öljék meg Nedet. Így egy Arcnélküli felvette a halott Syrio arcát és Ned "szolgálatába állt", majd mikor Nedet bebörtönözték, akkor az Arcnélküli eltűnt, mert másik arcot vett fel és elérte,hogy őt is bebörtönözzék ugyanoda, mint Nedet,de aztán nem volt lehetősége végezni vele. Majd később Arya kiszabadította őt útközben, elment megölni Balon Greyjoyt, majd Oldtown/Óvárosba ment, ahol végzett Pate-tel és felvette az arcát.
De még egyszer mondom,hogy sztem nem.
Viszont azt kb. biztosra vélem,hogy a Jaqen néven megismert Arcnélküli az az alkimista, aki megölte Pate-t és felvette az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!