Ha olvasok egy sztorit és bejön egy kevésbé fontos mellékszereplő (aki kevés ideig van színen), összetörném magamat azért hogy szerepeljen még?
másnál ez úgy szokott lenni hogy "megvan? oké" és megy tovább, talán nem is jut többet eszébe, miután levonult az a szereplő. ilyen volt nálam pl.:
Sarnek az Égvilágból (ő fontos volt de csak a visszaemlékezésekben élt)
Jaqen H'ghar a Tűz és Jég dalából (szeretném ha fontos lenne, de még csak a 3. könyvnél tartok ne spoilerezzetek)csak pár fejezetben szerepelt de nagyon a szívemhez nőtt. nektek vannak ilyen embereitek? ha igen akkor írjátok le hogy ki az, és melyik történetből! érdekel ebben a témában más véleménye is! :)
Nálam is mindenképp Jaqen H'ghar. Annyira bírtam ezt a legjobb gyilkos semmit se tudunk róla csak ott van és adja a karakter témát.
A másik ami engem kikészített az a Moira Young: Vérvörös út DeMalo. Hogyan?Kicsoda?Miért nincs többet? Miért kellet mellékszereplőnek lennie?! Ááá, a fejemet fogtam miatta, a falhoz vágtam a könyvet, és minden jelenetet amiben benne volt( úgy 4) többször is visszaolvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!