Tűz és Jég dala! Daario Naharis és Jaqen H'ghar egy és ugyanazon ember? (nem a filmbeli szereplőre értem, ott tudom, hogy volt egy szerepcsere, hanem hogy Daario Naharis másnéven Jaqen, aki Aryát megszöktette Harrenhalból? )
Nem hiszem. Amikor Daario felbukkant, akkor Jaqen tuti, hogy még Westeroson volt. Ugyanis esélyes, hogy ő ölte meg Balon Greyjoyt. Azután pedig délre utazott és végzett egy mestertanonccal.
Tehát nehezen lehet Daario.
Van egy látomás,h egy arcnélküli ember viharban megöli Balont. Asszem az az öregasszony mondta, aki a Lobogó nélküli testvériségnek szokott mesélni, de nem biztos.
Pate meg sztem meghalt, mivel egy alkimistával beszélgetett, aki a leírás alapján úgy néz ki,mint Jaqen az arcváltása után: fekete haj, kampós orr stb. És mikor kifizeti Patet, Pate megfogja az érmét és összeesik. Később Bravosban Arya így öl meg egy embert. Szal sztem a könyv végén lévő Pate, az a Jaqen néven futott arcnélküli.
Igen, tényleg az erdei boszorkány álma az.
"Egy arc nélküli embert láttam, aki imbolygó hídon várakozott. A vállán vízbe fúlt holló ült, hínárral a szárnyain."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!