Miért utálják annyian Violettát?
Miért?Ha valaki nem szereti,akkor ne foglalkozo vele!
Egy csomó Violetta meg Tini Stoessel utáló facebook és egyéb oldalt hoznak létre csak,hogy nyilvánossá tegyék a Violetta utálatukat.Az ilyen emberekre egyszerűen nincs szó!!!
Gondolom mert marha idegesítő mindenhol az eszüket vesztett rajongókba botlani. Nem vagyok utáló, őszintén szólva nem érdekel az egész, annyira nem érdekel, de tényleg a csapból is folyik ez a vacak és baromi irritáló. Nem lehetne csendben, nyugiban rajongani valahol? Miért kell teleszemetelni ilyenekkel az összes fórumoldalt, közösségi site-ot meg mindent? Nem kell 3 percenként feltenni egy kérdést, ha beszélgetni akarsz, menj a rajongói oldalakra, ha valamit nem tudsz, ott a kereső.
Meg a mániákus imádat tök oké, sőt vágjon hozzá mindenki jó képet, viszont ellenkező véleményt kifejezni nem szabad? Kicsit kettős mérce szerintem...
Meg gondolom azért, mert 10 évesen minden vagy jujdaszupcsi-anyaveddmegmertmenő vagy jujdeciki-tökdedósvagy.
Kedves előző!
Én perfekt megértelek.
De mint mindenhol, itt is lesz az a bizonyos "DE"...
Ha valami kérdésünk van, miért ne írhatnánk ki a gyakorira? A Google nem az atyaúristen, hogy mindent tudjon,nem értem miért beszél róla így mindenki. Ha az utálók kiírhatnak olyanokat, hogy "Ti nem utáljàtok a Violettát?" vagy "Hogyan lehetne bosszút àllni a Violettán?"?, mi miért nem? Tudtommal vannak utálós oldalak is, amiken megbeszélhetnék ezeket a roppant fontos kérdéseket.
Ha nem tetszik, hogy a csapból is a Violetta folyik, ne hallgass rádiót, ne olvass újsàgot ne netezz, ne tévézz, ha ANNYIRA zavar. Persze nem tiltom meg neked (miért is tenném?), de kész, ilyen egyszerű a mód arra, hogy alig hallj róla. Tudtommal tele van a net az 1D-vel meg a Twilighittal (Harry Potter, Miley Cyrus, Demi Lovato.. sorolhatnák estig),mégse írom ki a közösségikre, hogy milyen egy baromság. Az előbb felsoroltak közül az egyiket tutira szereted. Miért kell elitélni, ha szereted? Ha az egyik V-lovernek van egy kérdése miért ne írhatná ki a gyakorira? Ha most időzejelbe ez a "leghíresebb gyerek sorozat" meg sokan szeretik M.o-on, akkor miért ne írjanak róla a magazinok? Híres a sorozat, kész. Bumm, nehéz elfogadni, hogy valami híres? Á, értem, akkor eddig nem tudtad, hogy ami híres azzal általàban interjúkat készítenek, foglalkozik a média, sőt képzeld még SOK RAJONGÓJA is van!
És még továbbra is az a véleményem, hogy az utálóknak nincs igazuk, ahogy azt is tudom, hogy csak azért csinálják ezt, mert valahol nagyon mélyen, a szívük legkisebb bugyràban megbolondulnának, ha nem lenne Violetta. :D
Kedves Utólsó előtti!
Köszi,hogy megvédtél!És igazad van,hogy ha valaki utál valamit,akkor foglalkozik vele és valahol szereti.Én V-lover vagyok és ezt ki is mondom a Fanoldalokon!Ahogy az utálok is mondják ki az Utáló oldalokon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!