Miért utálják annyian Violettát?
Miért?Ha valaki nem szereti,akkor ne foglalkozo vele!
Egy csomó Violetta meg Tini Stoessel utáló facebook és egyéb oldalt hoznak létre csak,hogy nyilvánossá tegyék a Violetta utálatukat.Az ilyen emberekre egyszerűen nincs szó!!!
Köszi a válaszokat.
Én nem értem meg,hogy ha utálják őt,akkor miért nem hagyák figyelmen kivül!?
Mert menősködni akarnak. Azt gondolják,ha fikázzák a Violettát, ők lesznek a "nagyok", akik "tisztàn látják a dolgokat", a V-loverek pedig csak 9 évesek lehetnek (szerintük), hiába ír egy 15 éves csaj véleményt,le "kilencévesezik". Szánalmas :')
Csak röhögni kell rajtuk, nem kell velük foglalkozni, hiába bizonygatják az ellentétét, még nem nőttek fel lelkileg, hiába 14-15-16 (...) évesek..
Mi V-loverek, többen vagyunk, szarjuk le az irigykedő ribik fejét, ne is foglalkozzunk velük, helyette inkább azon járjon az agyunk, hogy hamarosan Violetta Liveeee ♡.♡
"Dehogy nyilvànosan fikázzák és képeket szerkesztenek az màr sok."
téged nem szokott zavarni amikor hülyeségeket beszélsz?
miért ne fikázhatná AKÁRKI nyilvánosan? nincs hozzá joga? neked van jogod imádni, ő pedig gyűlölheti. még megérteném, ha valaki a saját anyádat gyűlölné és fikázná, de ez csak egy rohadt karakter valami szarból.
abban igazad van, hogy elég gáz, ha valaki képeket szerkeszt róla. hogy miért? mert ő is ugyanúgy bele van kalkulálva ebbe az egész elcseszett marketinggépezetbe. fanok és haterek együtt. én meg csak nézem a kulturális pusztítást, amit ezek együtt végeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!