Melyik sorozatot lenne érdemes elkezdenem nézni?
Figyelt kérdés
Rohadt sok filmet nézek és most ott tartok hogy alig-alig van olyan film amit eddig ne láttam volna. Gondoltam kicsit átállok a sorozatokra de semmi tapasztalatom nincs hogy mit nézzek. Nekiálltam nézni egy új sorozatot (Wayward Pines) de túl gyorsan végignéztem a részeket és nem tudtam a saját tempómban haladni vele. Mit ajánlotok? Melyik sorozatkank álljak neki? Mit lenne érdemes néznem? Walking Dead, Breaking Bad, Game Of Thrones, Dexter... Stb. Ezekről hallottam de nem tudok választani meg amúgy sincs sok ötletem ezeken kívül. Válaszokat előre is köszönöm. :)2015. júl. 15. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!