Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik sorozatot lenne érdemes...

Melyik sorozatot lenne érdemes elkezdenem nézni?

Figyelt kérdés
Rohadt sok filmet nézek és most ott tartok hogy alig-alig van olyan film amit eddig ne láttam volna. Gondoltam kicsit átállok a sorozatokra de semmi tapasztalatom nincs hogy mit nézzek. Nekiálltam nézni egy új sorozatot (Wayward Pines) de túl gyorsan végignéztem a részeket és nem tudtam a saját tempómban haladni vele. Mit ajánlotok? Melyik sorozatkank álljak neki? Mit lenne érdemes néznem? Walking Dead, Breaking Bad, Game Of Thrones, Dexter... Stb. Ezekről hallottam de nem tudok választani meg amúgy sincs sok ötletem ezeken kívül. Válaszokat előre is köszönöm. :)

2015. júl. 15. 00:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes sorozatfüggésbe átmenni, csak bezombul tőle az ember. Az meg hogy minden kommersz dolgot végignézel, az egy hatalmas baklövés. Olyat nézz, aminek utánanéztél és tényleg érdekel.
2015. júl. 15. 13:00
 12/21 anonim ***** válasza:

The walking dead-et feltétlenül nézd végig!!!

Ajánlom:

A búra alatt

Odaát

Amúgy a sorozatok elég kényesek. :D Ha nincs befejezve egy sorozat, akkor folyton nézni kell, mikor minek az új évadja jön ki.

2015. júl. 15. 13:59
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
Érdemes elkezdeni a Sons of Anarchy (Kemény motorosok) c. sorozatot. Vannak benne erőszakos jelenetek, de összességében nagyon jó. Én nem tudtam megunni. A szereplők is jól vannak megválasztva, csak hát sok benne a vér...
2015. júl. 15. 16:02
 14/21 anonim ***** válasza:

#10 A jó nagy sz.rt alapmű... Millió 100 szor jobb, értelmesebb és izgalmasabb sorozat van nála.

A WD sokszor olyan szinten leül, hogy az ember már kínosan érzi magát, hogy egy apokalipszisbe van és akkor be kell aludni a sok szappan tól... pfújh

2015. júl. 15. 17:43
 15/21 anonim ***** válasza:
#14 Egyik ismerősömnek pont az tetszik hogy néha nagyon leül, aztán üt egy nagyot, és ez még életszerűbbé teszi.
2015. júl. 15. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
PRETTY LITTLE LIARS! Imádni fogod! Van benne vicc, dráma, horror és izgalom is bőven! ;)
2015. júl. 16. 01:08
 17/21 dearmrbrown válasza:
Mr Robot, egyértelműen az idei év legjobb újonca. [link]
2015. júl. 16. 02:07
 18/21 anonim válasza:

True Detective, ahogy nézem a te világodnak ez a legmegfelelőbb! Csak ajánlani tudom!

21/L

2015. júl. 16. 20:08
 19/21 anonim ***** válasza:

13-as vagyok.

Minek kellett lepontozni? Csak egy véleményt írtam, miszerint a Kemény motorosok egy egész jó sorozat, amit érdemes elkezdeni. Csak válaszoltam a feltett kérdésre... Egyébként az eddig elhangzott sorozatok közül van olyan, amit nem szerettem. De attól nem pontozom le azt, akinek az a kedvence. Elég szűk látókörűségre vallana.

2015. júl. 24. 11:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha lehet nem amerikaifélét ajánlani, akkor a Don Matteo nagyon jó. Televan jó karakterszerepekkel, olasz figurák, öreg-fiatal, férfi-nő, mindenféle. És az olasz temperamentum, hétköznapi elképzelhető helyzetekkel. Még a pap is bőrdzsekis, motoros-kerékpáros fazon.

Csupa esendő, mindennapi ember, humorosan ábrázolva.

2015. júl. 24. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!