Melyik sorozatot lenne érdemes elkezdenem nézni?
The walking dead-et feltétlenül nézd végig!!!
Ajánlom:
A búra alatt
Odaát
Amúgy a sorozatok elég kényesek. :D Ha nincs befejezve egy sorozat, akkor folyton nézni kell, mikor minek az új évadja jön ki.
#10 A jó nagy sz.rt alapmű... Millió 100 szor jobb, értelmesebb és izgalmasabb sorozat van nála.
A WD sokszor olyan szinten leül, hogy az ember már kínosan érzi magát, hogy egy apokalipszisbe van és akkor be kell aludni a sok szappan tól... pfújh
True Detective, ahogy nézem a te világodnak ez a legmegfelelőbb! Csak ajánlani tudom!
21/L
13-as vagyok.
Minek kellett lepontozni? Csak egy véleményt írtam, miszerint a Kemény motorosok egy egész jó sorozat, amit érdemes elkezdeni. Csak válaszoltam a feltett kérdésre... Egyébként az eddig elhangzott sorozatok közül van olyan, amit nem szerettem. De attól nem pontozom le azt, akinek az a kedvence. Elég szűk látókörűségre vallana.
Ha lehet nem amerikaifélét ajánlani, akkor a Don Matteo nagyon jó. Televan jó karakterszerepekkel, olasz figurák, öreg-fiatal, férfi-nő, mindenféle. És az olasz temperamentum, hétköznapi elképzelhető helyzetekkel. Még a pap is bőrdzsekis, motoros-kerékpáros fazon.
Csupa esendő, mindennapi ember, humorosan ábrázolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!