Melyik sorozatot lenne érdemes elkezdenem nézni?
Breaking Bad
Dexter
Banshee
Teen Wolf
Agymenők
Két pasi - meg egy kicsi
Sherlock
én kezdetnek a Walking deadet ajánlom, az be fog rántani a sorozatok világába. Utána jöhet a Trónok harca, Dexter, a Breaking badet utoljára hagynám, mert addigra már benne lennél a sorozatozásban, szerintem ez kezdőnek eléggé megfeküdné a gyomrát, mert nem egy könnyed sorozat, én személy szerint tisztelem és elismerem, de nem túlzottan kedvelem.
A Bansheet már ajánlották előttem, azt én is ajánlom.
Az Agymenők a nők megjelenésétől xar, de nézhető, a Két pasi Charlie Sheen után xar, de nézhető, a BBC Sherlock utolsó évad meg borzalom.
Nem lenne jobb, ha a kérdező olyan sorozatokat nézne, amik tényleg jók, még akkor is, ha ahhoz bizonyos ponton érdemes leállni néhánnyal?
Kezdő, ne ijesszétek el.
Gilmore Girls! :)
Nem igazán tudok olyan sorozatot ami tényleg az elejétől a végéig jó lenne, mondanám a Hősöket, de lehet hogy az meg csak nekem tetszett, pedig ott szerintem elég egyenletes a színvonal. Kicsit akciószegény, de túlélhető :) A Dexternek szerintem nem a vége a gyenge pontja. Amit érdemes nézni az az igazságosztó (első évad és ne tovább :) Hazudj ha tudsz első két évad. Az Agyemenők már inkább idegesítő. Ami nekem most nagyon tetszik, az a "The 100"
Szóval legyen a "The 100"
A Dexternél rosszul fogalmaztam, az fokozatosan gyengült. Nem vagyok benne biztos, hogy érdemes végig nézni, ha valaki nem lesz közben fan.
A többivel egyet értek. Tényleg, Gilmore Girls! A The 100 meg nagyon jó az újabbak közül! :)
A Hősök nekem is végig tetszett, egyenletes volt (szerintem)!
A többit nem ismerem, amiket említettél, de felírtam magamnak. Így meg már biztos segítünk. :)
Vicces, humoros (angol) sorozatnak ajánlanám a: Halló, halló -t és az Egy rémrendes család -ot
Romantikus viccesnek én is a Gilmore Girls -t vagy az Ally McBeal -t
Nyomozós, rendőrös: A főnök, Dr. Csont, NCIS
Fantasztikus: Euréka, Sanctuary-Génrejtek, Csillagkapu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!