Nézi valaki a The 100 című sorozatot? Miről szól? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 28. 09:09
1/6 anonim válasza:
Szar.Nekem nem tetszik,pedig epég sorozatos vagyok.Arról szól hogy lent a földön volt egy kis háború,de emberek maradtak az ürben bazinagy hajókba,ezek többen lettek,közbe fogy a levegő,és leküldenek 100 embert a földre.1.évadot néztem meg,nem tetszett.
2/6 anonim válasza:
Direkt keveset írtam,nehogy lelőjjek valamot,ha mégos epkezdenéd nézni.
3/6 anonim válasza:
°valamit,mégis,elkezdenéd.
Hülye qwerty...
4/6 anonim válasza:
Nekem tetszett(én is nagy sorozatos vagyok). Nem egy eget rengetően "hű, de nagyon istenkirály" sori, de azért élvezhető. Vannak benne bonyodalmak, izgalmak, lehet aggódni a karakterekért. Az első 3-4 részt látva csak a barátnőm unszolására nem nem hagytam abba az egészet. Utána már kezd egyre-egyre jobb lenni (:
5/6 anonim válasza:
én nagyon szeretem, izgalmas sorozat, és Bellamy karakterét nagyon szeretem, a főszereplő csajt meg nagyon utálom, főleg, hogy behoztak egy enyhe lezbikás vonalat, az annyira nem tetszett, remélem, nem erőltetik majd...
6/6 anonim válasza:
Én speciál Octaviát és Clarkeot rrrrettentően rühellem, már a kezdetektől fogva :"D
Bellamy szimpi (:
Az abszolót kedvenc viszont Kane és Aby (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!