Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Láttátok már a The Fosters c....

Láttátok már a The Fosters c. sorozatot? Mi a véleményetek róla, vagy miről szól?

Figyelt kérdés

2014. jan. 2. 21:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát én most tarzok az első évad 12. részénél és nagyon szeretem :). Végül is az egésznek az az alaptörtete hogy egy pár befogad egy lányt aki akkor jön ki a börtönbből és odakerül hozzájuk ahol van még 2 örökvefogadott gyerek meg egy vérszerinti. És innen meg csak bonyolodnak a dolgok. Azért nem írok többet mert akkor már nem lenne olyan izgalmas. Én nem régóta nézem de nem lehet vele megálni nagyon szeretem. Már most úgy vagyok vele hogy szeretnék egy saját Brandon-t. Egy próbát mindenképpen megér. Ha szeretnél írj vissza nekem nyugottan elmondhatod a véleményedet.
2014. ápr. 1. 16:30
 2/3 anonim válasza:
Nagyon jó sorozat!
2014. máj. 6. 16:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Legjobb sorozat :)
2017. márc. 19. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!