Nos elég régen adtak egy fantasy sorozatot amit eléggé szerettem, de nem tudom sajnos a címét. Lejjebb leírom miről szólt. Remélem emlékszik rá valaki (? )
Először is : inkább gyerekeknek és fiataloknak szólt. Azt hiszem hétvégenként meg a tvbe de nem vagyok ebben nem vagyok biztos.
Történet : Volt egy srác aki átkerül egy másik világba valamilyen úton módon. Azt hiszem nem juthat haza és arról is szól a történet, hogy hazataláljon. Utazik majd vele egy lány is és egy "szörny". Egy űrhajó szerű járművel utaznak csak azt hiszem úgy működött, hogy eltűnt és megjelent egy másik helyen. Annyi rémlik még, hogy a srác egyik keze különféle fegyverekké tudott átalakulni és úgy harcolt. A csaj meg ügyes harcos volt és így harcoltak egy gonosz ellen. Mert valamiért el akarta mindenki kapni őket. A történet nagyon jó volt, de a megvalósítás kicsit gagyi.
Aztán még talán ez segíthet : a srácnak szőkés haja volt, a csajnak meg azt hiszem hosszú göndör.
Bármi ami beugrik vagy rémlik róla létszi írjátok le, hátha valakinek pont arról jut valami eszébe :D
Nem a Végtelen történet az :)
Sajnos nem emlékszem nevekre :( Viszont még egy kis infó. Volt egy nagy szörny, aki a főgonosz szolgája volt és folyton üldözte őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!