Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne elkezdeni a Teen Wolf-ot? 1-10-ig mennyire jó sorozat? Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Pls.... A bunkó válaszoktól kíméljetek!!:) thx..

2015. ápr. 5. 12:44
1 2
 11/12 anonim válasza:
Hát, az első két évad elég óvodásnak tűnt, de annyira rossz nem volt. A harmadik évad már elég jó volt, abban volt minden. A negyedik évad is Isteni volt, bár ez néha-néha ott kicsit megingott, de a 3-4.-nél már nem tudtam elszakadnia laptop elől. Ma megnéztem az ötödik évad első két részét, ami már még jobbnak ígérkezik, mostanra már tényleg elérte a "horrorsorozat" szintet, persze azért még a nézhető kategória. Azt mondom kezdd el nézni, majd meglátod.
2015. júl. 3. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a sorozat mert hihetetlen izgalmas vicces és pörgős. Az első 2 évad az sem rossz de a 3. az nagyon jó kb. 1 hét alatt befaltam nagyon jó volt, a negyediket nagyon kell figyelni mert össze zavarhat a sok infó.
2015. nov. 8. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!