Melyik animét érdemes elkezdeni nézni? (sok cím) Lehetőleg normális válaszokat.
Már régóta akarok animét nézni,de nem tudok választani.Segítenétek,melyiket érdemes?
Robotics;Notes
Blood Lad
Hidamari Sketch
Higashi no Eden
Wagaya no Oinari-sama.
Taishou Yakyuu Musume
Ai Mai Mii
Hidan no Aria
Nanatsu no Taizai
Angel Tales
To Heart
Előre is köszi!
hmm... csak a Hida no Ariat ismerem, de nekem nem tetszett, nagyon rossz, köztük van a top legsz4rabbak között.
Nem ajánlom!
helyette ajánlom:
Mirai Nikki - ez is full romantikus és jók a harcok is, bár nem hasonlít azokra amiket írtál kicsit durvább, első animének nem ajánlatos :D
Black Bullet - ez is jó, nekem kedvencem
Angel Beats! - közepétől romantikus, full dráma zsepit készíts, akció is van és nagyon vicces
Anohana - ez is siratós :D
Bocsi a többiről nem tudok véleményt, nem ismerem őket.
Nanatsu no taizai-n hát van benne egy kis dráma, rengeteg vicc, és még annál is több harc.
Mondhatom hogy a harcok nagyon jól sikerültek legalábbis nekem az első rész nagyjából elmondja a történetet és egyből a végén bunyó van és nem tagadom ez a két dolog fogót meg az egyik a története a másik a bunyók. :D
Én ajánlom :)
Nanatsu no Taizai most fut, még nem ajánlom elkezdeni, bár egyik legjobb anime.
Blood Lad elég fajin anime nézz bele, lehet első része nem fog meg, de majd javul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!