A Shameless c. sorozatot érdemes elkezdeni nézni?
Melyik Shameless? Az eredeti UK vagy a remake US? Az angol verzió 11 évados, véget ért, jobban épít a humorra, és nem kizárólag a főszereplő családra épít. A családtagok az évadok folyamán elhagyják a sorozatot, így a cselekmény során mások életét is párhuzamosan követni lehet.
Az USA-verzió komorabb, és szinte csak azt mutatja be hogyan tartja fent a családot a legidősebb testvér, miközben az apa karaktere sokkal sötétebb, a család szegényebb és helyzetük is kilátástalanabbnak van mutatva.
Többféle szabálymódosítás után hol vígjáték, hol dráma műfajba volt sorolva, most hivatalosan mindkét sorozat vígjáték, ettől függetlenül a dráma jelen van.
Alapsztoriról pedig sokat tudsz a neten olvasni, akár kritikákat is, például sorozatjunkie-n.
Köszi a részletességet!
Amúgy olvastam már a sorozatjunkie-s pilot kritikát, csak valami plusz infóra voltam kíváncsi.
És az USA verzióra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!