Szerintetek érdemes lenne elkezdeni a Teen Wolf-ot? 1-10-ig mennyire jó sorozat? Nektek mi a véleményetek?
Az első 2 évad nekem olyan gyerekes volt, tinédzser főszereplők akiknek a legnagyobb baja az, hogy vérfarkassá válnak...aztán jöttek az újabb évadok, és a szereplők felnőttek. A mostani szezon például kifejezett ijesztő és félelmetes volt, kevesebb volt benne a humor ami az első két évadot megalapozta. Kevesebb időt töltenek el a hétköznapi életükkel,és az "ellenfelek" is jóval félelmetesebbek mint előtte.
Ha most kezded el és egybe nézed végig akkor nagyon furcsa lesz a váltás a főleg a 3 évad felétől. A humor a minimumon lesz és egy igazi sötét fantasyt kapunk.
Ha értékelnem kellene akkor adnék neki egy 8-ast, mert szuperek benne a karakterfejlődések :D
Jó sori. Mivel nagyon elfogult vagyok adok rá 10-et XD De kövezzetek meg nekem az 1-2 évad volt a kedvencem. Meg a 3A és 3B. Ez a mosatni 4. évad viszont baromira untatott.
Szóval 1-3. évadig 10 pont. :DD
Utolsó előtti válaszoló, én nem foglak megkövezni, mert teljes mértékben egyetértek veled!!! :D ^^
Pacsi! :))
egyet értek az előttem válaszolóval. A legeslegjobb sorozat a világon. Érdemes elkezdeni, mivel maga a történet is szuper, nemhogy a szereplők. 3 nap múlva kijön az 5 évad, ami a trailer alapján szuper lesz.
Tudom kicsit későn válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!